Pensininkė – princesės Dianos supergerbėja: namuose kaupia tūkstančius su ja susijusių daiktų | Diena.lt

PENSININKĖ – PRINCESĖS DIANOS SUPERGERBĖJA: NAMUOSE KAUPIA TŪKSTANČIUS SU JA SUSIJUSIŲ DAIKTŲ

  • 3

Jungtinėje Karalystėje gyvenanti 76 metų senjorė prisipažįsta esanti karališkoji supergerbėja. Vos priartėjus prie Margaret Tyler namų iš karto aišku – namo savininkė – karališkosios šeimos gerbėja. Ypač vienos narės – Velso princesės Dianos, praneša LNK.

„Manau, kad Diana tobula. Ji buvo tokia graži, tiesiog mylėjo žmones. Ji dėl bet ko darė tai, ką galėjo. Ji mylėjo vaikus, savo berniukus, juos apgaubė meile“, – savo mintimis ir susižavėjimu dalijosi Margaret.

Margaret namuose – net 3 tūkst. su princese susijusių daiktų. Norėdama visus juos sutalpinti, moteris turėjo statyti priestatą. Meistras net specialiai sukūrė vitražus su Dianos portretu ir Bakingamo rūmais. Geriausia diena moters gyvenime – kai jai pavyko susitikti su princese.

„Pagaminau mažą rozetę. Man nelabai sekasi tokie dalykai, taigi tikrai nenorėjau, kad ji ją pamatytų, nes papuošalas nebuvo gražus, bet ji pastebėjo, prapliupo juoktis ir pasakė: „Tau nepavyko“, – šmaikščia istorija pasidalijo kolekcininkė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Moteris kaip šiandien prisimena po susitikimo užplūdusias emocijas.

„Aš buvau pakylėta, negalėjau patikėti, kad ją sutikau. Maniau, kad pagriebsiu ką nors gatvėje, jog tai pasakyčiau. Norėjau tuo pasidalyti. Paskambinau dukrai, ji paklausė, ar man viskas gerai. Pasakiau, kad ką tik sutikau Dianą. Dukra manė, kad mane ištiko širdies smūgis“, – pasakojo M.Tyler.

Vienas liūdniausių momentų kolekcininkei – diena prieš 25-erius metus, kai išgirdo žinią apie Dianos žūtį.

„Tą dieną mano sūnus buvo Amerikoje. Pusę šešių ryto man paskambino ir paklausė, ar jau pabudau. Atsakiau, kad ką tik pažadino. Jis pasakė: „Diana mirė“, – toliau pasakojo moteris.

Margaret visi eksponatai brangūs, bet vienas – ypač.

„Tai Dianos ir dviejų berniukų paveikslas. Juos dažnai jūs matote žurnaluose prie straipsnių apie ją. Žmonės manęs kartais klausia – jei kiltų gaisras, ką pirmiausia griebčiau. Visada atsakau, kad šį paveikslą“, – teigia Dianos supergerbėja.

Moteris jau seniai nustojo skaičiuoti, kiek išleido Dianos kolekcijai. Tačiau sako, kad niekada negėrė, nerūkė ir neatostogavo užsienyje, kad visus laisvus pinigus galėtų išleisti karališkajai aistrai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Kazkas su galva negerai...

Kam

rasyti apie ligonius

Daiktų kaupimas

yra viena iš pamišimo rūšių.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS