Po laiško sau išsipildė beveik visos svajonės | Diena.lt

PO LAIŠKO SAU IŠSIPILDĖ BEVEIK VISOS SVAJONĖS

  • 1

Ketvirtadienį savo 16–ąjį gimtadienį švenčianti "Mis Kaunas 2014" dalyvė bei "Kauno dienos" skaitytojų simpatijų prizą gavusi Raminta Leonaitė laiminga – nuo praėjusio gimtadienio išsipildė metinės svajonės, aplankytas Paryžius – viena iš jų.

"Praėjusiais metais, gimtadienio išvakarėse, parašiau laišką sau, kuriame surašiau visas savo svajones, visus tikslus ir pasižadėjimus sau", – pasakojo R.Leonaitė.

Ketvirtadienį, savo 16-ojo gimtadienio rytą, perskaičiusi prieš metus rašytą laišką, mergina suprato, kad išsipildė beveik visos svajonės.

"Laikas bėga labai greitai, bet per metus gali nutikti daug nuostabių dalykų ir galima dar labiau priartėti prie savo tikslų. Išsipildė mano didžiausia svajonė – pamatyti Paryžių. Dar labiau netikėta svajonė – gavau dovanų cvergšnaucerio veislės šuniuką, kuriam dėl savo pavardės ir man patinkančio aktoriaus Leonardo di Caprio daviau vardą Leo, – šypsojosi nuo vaikystės apie šį šuniuką svajojusi R.Leonaitė. – Dar dabar negaliu patikėti. Leo tapo geriausiu draugu bei visaverčiu šeimos nariu".

Paryžių ji aplankė žiemą. Ten praleido penkias dienas, tačiau visas išnaudojo 100 procentų.

"Paryžių apkeliavome pėsčiomis, kiekvieną dieną labai daug vaikščiodavome, bet ir pamačiau viską, ką ir norėjau pamatyti", – švytėjo R.Leonaitė, kuri į Prancūzijos sostinę vyko su mokyklos mokiniais ir direktoriumi. 

"Pas mus mokykloje yra tradicija – visi naujieji gimnazistai, perėję iš progimnazijos, turi galimybę vykti į Prancūziją, – teigė ji. – Didžiausią įspūdį paliko Eifelio bokštas, nes kėlėmės į pačią viršūnę naktį. Vaizdas –  nuostabus ir dar ilgai išliks atmintyje. Taip pat sužavėjo praeivių stilius, jų natūralumas, išskirtinumas. Teko paragauti skaniausių paryžietiškų makaronų, kurie ten tikrai patys skaniausi! Pamilau Paryžių, tikrai nenuvylė ir labai tikiuosi sugrįžti kuo greičiau!"

GALERIJA

  • Po laiško sau išsipildė beveik visos svajonės
  • Po laiško sau išsipildė beveik visos svajonės
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

garleva

jo...zeuru

SUSIJUSIOS NAUJIENOS