Po skaudžių likimo smūgių dainininkė Dž. Butkutė stabdo karjerą | Diena.lt

PO SKAUDŽIŲ LIKIMO SMŪGIŲ DAINININKĖ DŽ. BUTKUTĖ STABDO KARJERĄ

Gyvenimo teisėjų nesudegintą ant laužo, susigrąžinusią gerbėjų minias ir pakilusią į didžiausias šalies scenas dainininkę Džordaną Butkutę skaudūs likimo smūgiai verčia priimti sunkų sprendimą – stabdyti karjerą.

Tai lėmęs įvykis – pastaraisiais metais į darbų uraganą įsisukusio Džordanos gyvenimo vyro, sutuoktinio ir koncertų organizatoriaus Elegijaus Strasevičiaus pašlijusi sveikata.

„Nuvykęs į ligoninę buvau savaitei sulaikytas, nes būklė pasirodė kritinė. Diagnozė: mikroinsultas. Ir jau antras... Gydytojai nesismulkina. Tai, kaip jie suformuluoja, kas tavęs laukia, jei nelėtinsi apsukų, verčia susimąstyti. Susėdome su Džordana ir priėmėme abiem nelengvą sprendimą: po „Neoninių pelių uodegų“ darom pertrauką,“ – delfi.lt atviravo E. Strasevičius. Jau suplanuotų koncertų pora neplanuoja nukelti, tačiau po jų jokių grandiozinių projektų nesiims.

Lyg dainininkei, gedinčiai prieš keturis mėnesius mirusios mamos, dar būtų maža negandų, pirmadienį amžino poilsio atgulė jos tėvas. Šeima gerbėjų prašo supratimo.

Anšlaginiais koncertais pasigirti galinti Dž. Butkutė balandžio pradžioje gerbėjus pradžiugino žinia apie vienintelį vasarą vyksiantį koncertą Klaipėdoje. Į klausimą, ko tikėtis iš naujojo šou, pavadinto „Neoninės pelių uodegos“, dainininkė turi lakonišką atsakymą: Koncertas bus beprotiškai pašėlęs. Koncertas, po kurio nežinia, kada bus galima scenoje išvysti Dž. Butkutę, planuojamas liepos 16 d. Klaipėdos vasaros estradoje. Bilietų kainos – nuo 20 Eur.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Skaitytoja

Kokie jus žmones esat žiaurūs!!! Ko jus taip važiuojat ant žmonijos!! Jai patys tame vežime bebalsiai ar kaip ten sakot profai butumet vistiek butumet geriausi savo klausytojams,o Džordža visais laikais buvo tikra karaliene -talentas,nevisi toki balsa turi jai tik pavydet!!! O jus Lietuviai-bubausiai visada negailit savi kandziu zodziu!!!!

gal

reik stabdyt karjerą, nes VMI pakuteno?

slykstu skaityti

nei ji su motina bendravo nei su tevu...o kad tas jos zekas serga tai maziau reikejo gerti ir narkotiku vartoti...jokiu uzuojautu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS