Pokyčiai D. Sabonio šeimoje: išsikrausto iš savo namų Los Andžele | Diena.lt

POKYČIAI D. SABONIO ŠEIMOJE: IŠSIKRAUSTO IŠ SAVO NAMŲ LOS ANDŽELE

  • 4

Domanto Sabonio šeimoje jau kurį laiką vyksta didelės permainos. Pora prieš keturis mėnesius susilaukė pirmagimio Shiloh, o dabar paskelbė, kad išsikrausto iš savo  namų Los Andžele.

Antradienį D. Sabonio žmona Shashana Rosen savo „Instagram“ paskyroje su sekėjais pasidalino, kad palieka Los Andželą.

Nuotraukoje matyti, kaip D. Sabonis ir S. Rosen rankose laiko savo pirmagimį, o stovi jie pustuščiame kambaryje. Kadre matosi ir darbininkas, išrenkantis baldus.

„Viso gero, Los Andžele!“ – po nuotrauka rašė S. Rosen.

S. Rosen, D. Sabonis ir Shiloh / „Instagram“ nuotr.

Prieš savaitę S. Rosen paskelbė, kad palieka dešimtmetį kurtą savo šokių studiją, o D. Sabonis perėjo iš Indianos „Pacers“ į Sakramento „Kings“ ekipą.

S. Rosen „Instagram“ rašė, kad pasitraukia iš savo šokių studijos dėl šeimos ir noro kuo daugiau laiko praleisti kartu su vyru ir pirmagimiu Shiloh.

GALERIJA

  • S. Rosen, D. Sabonis ir Shiloh
„Instagram“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Isvijo padla.

liuks

duskit, pavidolei

Na

kam įdomus tas Sabonis: gyvena JAV, žmona užsienietė, vaiko vardas nelietuviškas. Koks čia lietuvis ir kam mums apie jį žinoti. Jam Lietuva tik žodis ir kad tėvai kažkada gimę ir augę. O tas tų lietuviškų užsieniečių meilė Lietuvai tik šiaudinė. Negaliu klausytis kai jie sako: oi. kaip myliu Lietuvą. Tai ir gyvenk toje šalyje, o ne pūsk miglą į akis apie savo meilę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS