Politikų naujametinė naktis: į kokias keliones leisis ir kas teliūskuos taurėse | Diena.lt

POLITIKŲ NAUJAMETINĖ NAKTIS: Į KOKIAS KELIONES LEISIS IR KAS TELIŪSKUOS TAURĖSE

  • 16

Šįvakar, Naujųjų išvakarėse, televizijos žiūrovų laukia išskirtinė laida „KK2 Naujųjų belaukiant“,  kurios metu valstybės vadovai ir žinomi žmonės atsidurs netikėčiausiose situacijose.

Premjeras Saulius Skvernelis kartu su draugų būriu Naujuosius pasitiks pirtelėje prie gausus vaišių stalo, tačiau jų ramybę sudrums žurnalistas Ervinas, kuris tikrins, koks gėrimas teliūskuoja premjero bokale.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis – agronomijos profesorius, todėl kaip ir pridera, Naujuosius sutiks oranžerijoje, tačiau visai netikėtai ten sutiks buvusią studentę Eveliną, kuriai buvo patikėjęs oranžerijos priežiūrą.  Viktoras Pranckietis paaiškins, kad visi gyviai gamtoje atlieka savo funkciją, todėl be parazitų mes negalime įsivaizduoti savo gyvenimo.

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijui Verygai Naujųjų išvakarėse teks lankytis gydymo įstaigoje – po gausių Kalėdinių vaišių ministrui sustreikuos skrandis, o, kaip visi žinome, be recepto vaistų negausi. Todėl sveikatos ministrui teks apsilankyti ligoninėje pas labai žavią gydytoją.

Seimo narys ir kartu Kalėdų senelis Algirdas Sysas laidos vedėjams guosis, kad po Kalėdų jį aplankė pokalėdinė depresija – jo Snieguolė pabėgo į Naislandiją, o dėl padidėjusių žaislų kainų jam buvo labai sunku įpirkti visas dovanas Lietuvos vaikams...

Tuo metu Kristina Brazauskienė leisis į poilsinę kelionę su kultine kelionių agentūra „Praval Turu“ , kur jos lauks daug neįtikėtinų situacijų.

Į svečius pakvies ir Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, kuris namie keps šventinę antį. Žiūrovų laukia gausybė kitų smagių susitikimų – jau šiąnakt, gruodžio 31 dieną, nuo 20 val. per LNK.

GALERIJA

  • Politikų naujametinė naktis: į kokias keliones leisis ir kas teliūskuos taurėse
  • Politikų naujametinė naktis: į kokias keliones leisis ir kas teliūskuos taurėse
  • Politikų naujametinė naktis: į kokias keliones leisis ir kas teliūskuos taurėse
  • Politikų naujametinė naktis: į kokias keliones leisis ir kas teliūskuos taurėse
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

zelemunčikas

Šustauskas bent prajuokindavo kelis kauniečius,o Matjošaitis ir, to nesugeba.

visi susimokejo

ir dalyvavo laidoj....perkami zurnalistai-galas demokratijai

kk2 nusivaziavo

tokia naisiu karaliaus nupirkta laida....ir tiuremščiko zmona,ir bufetava.....elyyytas,fui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS