Prasideda oficialus Kalėdų sezonas | Diena.lt

PRASIDEDA OFICIALUS KALĖDŲ SEZONAS

  • 3

Nuo šeštadienio garsiajame Suomijos Rovaniemyje prasideda oficialus Kalėdų sezonas. Apie tai bus paskelbta per tiesioginę transliaciją internetu. Suomijos Kalėdų senelis tikina, kad Kalėdoms jau pasirengta, ir linki laimės, net jei pandemija nepasibaigs iki švenčių.

Kalėdų senelis su savo elfais sako visiškai pasiruošęs Kalėdų sezonui, tai yra jau susidėjo dovanas geriems vaikams ir suaugusiems. 

Gal dėl pandemijos prie Kalėdų senelio pašto Rovaniemyje ir kiek tuštoka, bet tai nesutrukdė elfams viską suskaičiuoti ir tvarkingai sudėlioti dovanas į maišus. 

Prie poliarinio rato įsikūręs kalėdinis Rovaniemis, kaip ir kiti turistiniai miestai, dabar skaičiuoja nuostolius ir svarsto, kuo reikės užlopyti šimtamilijonines vietos biudžeto skyles. 

Per šias Kalėdas dėl karantino suvaržymų čia tikimasi sulaukti tik dešimtosios dalies turistų. 

Iš esmės iki Rovaniemio galės nuvažiuoti tik pačios Suomijos gyventojai, nes dešimtys tūkstančių turistų iš Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, kitų Europos šalių bei viso pasaulio tiesiog negali ten nuskristi, todėl visiems teks laukti Kalėdų savo namuose.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

yja

o tai Suomijoje jau tiek daug prisnigo??? Kada spėjo?

Pilypukas

O kodėl nepradėjus nuo rugsėjo 1d., prekybininkams tai patiktų.

STEPAS

Taigi koks sezonas prasideda iš tikro - Kalėdų ar Karantino........?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS