Princas Harry atskleidė, kiek daugiausiai vaikų ketina turėti | Diena.lt

PRINCAS HARRY ATSKLEIDĖ, KIEK DAUGIAUSIAI VAIKŲ KETINA TURĖTI

  • 4

Didžiosios Britanijos princas Harry'is, Sasekso kunigaikštis, teigė, kad su žmona Meghan ketina turėti „maksimum“ du vaikus, ir paaiškino, kad tokį sprendimą lėmė susirūpinimas dėl planetos ateities ir siaubingi klimato kaitos padariniai.

Princas Harry'is teigė, kad nori turėti ne daugiau kaip du vaikus, siekiant padėti apsaugoti aplinką, kai aktyvistai įspėja, kad pasaulio populiacijos didėjimas yra viena iš didžiausių grėsmių planetai.

Kaip jau yra žinoma, princo Harry'io sutuoktinė Meghan Markle yra kviestinė „Vogue“ rugsėjo mėnesio numerio redaktorė. Prie šio numerio prisidėjo ir pats princas Harry'is, jis ėmė interviu iš primatologės Jane Goodall apie „aplinką, atsakomybę ir klimato kaitą“.

Interviu metu princas atskleidė savo susirūpinimą dėl planetos ateities ir, kiek vaikų jie su žmona ketina susilaukti.

Princas, kuris gegužę su žmona susilaukė sūnaus Archie, sakė, kad po vaiko gimimo pasikeitė jo požiūris į aplinkos apsaugą ir tėvystė pastūmėjo jo „ryšį ir meilę gamtai“ pereiti į naują lygį.

Kunigaikštis sutiko, kad aplinkos būklė jau dabar yra „siaubinga“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Psihologas

Puiki jo žmona ir jis pats.Jo gyvenimas,tai kerštas jo seneliai ir tėvui,dėl mamos netekties.Nejaugi nesuprantate ,jo gyvenimas ,tai iššūkis,su visokiais” prieskoniais.”

Algis

Kad jo zmonai jau 38. Pati apsirengt nemoka bet mokina kitas kaip rengtis. Eiline nezinoma aktoriuke apmulkino nepilno proto princa ir nezino kas darosi, o jis kaip papuga kartoja ka zmona jam sako. Rupinasi aplinka bet skraido lektuvais kurie ta aplinka ir tersia.

o

mums visai neidomu dykaduoniai islaikytiniai ir gal gana tos monarchiskos nostalgijos ir ju grobikisku paprociu......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS