Projekte abejingų nepalikusi psichologė Gintarė pristato dainą „Būti savimi“ | Diena.lt

PROJEKTE ABEJINGŲ NEPALIKUSI PSICHOLOGĖ GINTARĖ PRISTATO DAINĄ „BŪTI SAVIMI“

  • 4

Praėjusį sekmadienį muzikiniame projekte „Finalo ketvertas“ komisijos ir žiūrovų simpatijas susižėrusi ir sostą iškovojusi dainininkė bei diplomuota psichologė Gintarė Korsakaitė ir toliau žada stebinti. Itin sudėtingą profesiją pasirinkusi mergina su trenksmu ketina sugrįžti į Lietuvos muzikos padangę ir šiandien pristato naujausią dainą „Būti savimi“.

Talentingos merginos teigimu, muzika yra jos pašaukimas nuo pat vaikystės. Tad abejonių dėl vienos krypties niekada nebuvo, o sprendimas pasirodyti muzikiniame projekte – tik mažas žingsnis, siekiant tikslo.

„Aš nuo pat mažens svajojau būti scenoje. Manau, kad muzika yra tikrasis mano pašaukimas. Visa kita tik stiprina mane kaip asmenybę. Kad ir kaip banaliai skambėtų, noriu rasti savo klausytoją, dainuoti didžiojoje scenoje. Ir jau dėlioju mažus žingsnelius pirmyn. Šis projektas yra vienas šių žingsnių, kiek leis mano jėgos dėsiu visas pastangas, kad projekte išlikčiau kuo ilgiau“, – atvirauja Gintarė.

Pasakodama apie tai, kaip pavyksta suderinti dvi skirtingas veiklas savo gyvenime, G. Korsakaitė teigia atsakymo neturinti.

 

 

„O kas gali atsakyti į šitą klausimą? Sunku nuspėti ateitį. Galiu pasakyti tik tiek, kad gyvenime mes kasdien padedam ir skiriam savo laiką kitiems žmonėms, ar tai būtų šeimos narys, ar kaimynas. Skirtumas tik toks, kad psichologas padeda visiškai nepažįstamiems bei žino tam tikrų būdų, kurie yra efektyviausi. Taigi, manau, kad psichologija ir muzika gali būti puikus vienas kitą papildantis derinys ir visiškai nesikirsti“, – sako mergina.

Šiandien dainininkė pristato kūrinį „Būti savimi“ ir specialiai jam sukurtą vizualizaciją. Itin gaivus ir pavasariu alsuojantis kūrinys, prie kurio kūrybos prisidėjo jaunosios kartos talentingi prodiuseriai, panašu, kad gali pretenduoti į šiltojo sezono hitų sąrašą.

Dainos prasmę Gintarė aiškina labai paprastai – tai tarsi laisvės ir buvimo savimi manifestas, kuris ragina nebijoti būti savimi.

„Daina yra apie buvimą savimi, buvimą autentišku pačiam sau, savo įsitikinimams, vertybėms. Dažnai gyvenime bandome įtikti kitiems, stebime kitų gyvenimą TV ekrane ar internete ir patys norime tokį gyvenimą gyventi, lyginamės su kitais. Tačiau ar paklausiam savęs: O koks yra mano tikrasis kelias? Kuo aš gyvenu? Kuo aš kvėpuoju? Taigi, daina yra apie laisvę gyventi, vėjavaikiškumą, pažinimą ir nebijojimą klausti, kai kas nors neaišku, pasirodyti kvailam ar kitokiam. Visi šie dalykai šiame mano gyvenimo etape yra man labai svarbūs. Aš to mokausi, dirbu su savimi, nes puikiai žinau, kad tai nėra paprasta“ , – pasakoja dainininkė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

To jurate

Jums dramblys ant ausų užlipo vaikystėj,jūs absoliuciai nesuprantant muzikinio balso meno,jūs iš tų kuriems nesvarbu kas, bet tegu cypia

Jūratė

Puikus balsas. Gebėjimas jį valdyti ir diapazonas paliko įspūdį. Nauja daina kupina optimizmo. Pakelia nuotaiką. Siūlau išmokti visiems pasidžiaugti gyvenimu ir kitų žmonių talentu.

Hahaha

Man jos balso cypimas net nesužavėjo ji nei gera psichologė nei kokia dainininkė,bet tuskinimo mašina gal ir nieko ,o balsas nevertas dėmesio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS