A. Pugačiova namą Rusijoje pardavė už milijardą | Diena.lt

A. PUGAČIOVA NAMĄ RUSIJOJE PARDAVĖ UŽ MILIJARDĄ

Dainininkė Alla Pugačiova ir jos vyras komikas Maksimas Galkinas (Rusijoje pripažintas užsienio agentu) pardavė savo namą, rusų vadinamą pilimi, esantį Maskvos apskrityje,  Gryazo kaime. Apie tai pranešė Rusijos televizijos kanalas praneša NTV.

Reportaže tvirtinama, kad prabangus butas Maskvoje buvo perrašytas A. Pugačiovos dukrai Kristinai Orbakaitei, o vilą prieš kelerius metus dainininkė dovanojo vyriausiam anūkui Nikitai Presniakovui. Jaunuolis, persikėlęs gyventi į JAV, balandžio mėn. pradžioje vilą pardavė už 225 mln. rublių (apie 2,7 mln. eurų).

Prodiuseris Sergejus Dvorcovas žurnalistams sakė, kad derybos dėl prabangaus namo pardavimo vyko nuo 2022 m. rudens. Atsirado pirkėjas, kuris įkalbinėjo porą sumažinti dvaro kainą iki 700 mln. rublių (A. Pugačiova ir M. Galkinas prašė 1 mlrd. rublių (apie 11,2 mln. eurų).

„Tačiau A. Pugačiova nenorėjo nusileisti“, – tvirtino Rusijoje žinomas prodiuseris.

Vėliau, pasak S. Dvorcovo, atsirado kitas pirkėjas, kuris sutiko pirkti pilį už pradinę kainą.

Vyras, pasak prodiuserio, buvo šeimos pažįstamas ir, kaip pažymėjo S. Dvorcovas, šiai dienai jis jau turi įsigijęs minėtą namą .

Primename, kad 2022 m. vasarį, Rusijai užpuolus Ukrainą, M. Galkinas išvyko į Izraelį. Jo žmona išvyko paskui jį. 2022 m. rudenį A. Pugačiova grįžo į Maskvą. Kaip tvirtinama žiniasklaidoje, žinoma moteris grįžo į Maskvą susirinkti dokumentų iš vaikų mokyklų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Agentas NT

O rašė kad valdžia konfiskavo Alos pilį ir isteigs vaikų namus

Visiems

vagio putlerio mylėtojams pradėjo nepatikti Pugaciova su Galkinui kad teisybę pradėjo pasakoti ruzzų zombiams , teisybė baisiausias ginklas maradoro gaujoje.

Tai

gerai spėjo parduoti o tai nuvertėja medinis rublis, tuoj visi vagio putlero pobedyteliai bus milijonieriai, sako net trys puslitriai vodkės galima bus pirkti už milijoną.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS