R. ir D. Norvilai: mūsų šeimoje būna visko | Diena.lt

R. IR D. NORVILAI: MŪSŲ ŠEIMOJE BŪNA VISKO

  • 2

Renata ir Deivis Norvilai jau daugiau nei dešimtmetį puoselėja meilę vienas kitam. Jų santykiai iš šono gali pasirodyti idiliški – jaukūs namai, bendri muzikiniai projektai bei būrys vaikų.

Tačiau pora atvira – idealiais savo santykių jie niekada nelaikė, o barnių pasitaiko kaip ir kiekvienoje šeimoje. Šeštadienį, nauju laiku – 18 val. – rodomos TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovams jie sutiko atvirai papasakoti apie krizes, rutiną, nesutarimus bei tikrąsias vertybes.

Prieš daugiau nei dešimtmetį viename muzikiniame projekte susipažinę D. ir R. Norvilai šiandien gyvena, kaip patys sako, įprastą gyvenimą. Koncertinė veikla, nauji muzikiniai projektai bei namuose augantys trys vaikai neretai išvargina, tad jų poroje pasitaiko visko.

„Ateina momentai, kai aš prasinešu kaip uraganas. Reikia juk ir pasipešti, ir pasistumdyti, ir parėkti vienas ant kito. Taip gi linksmiau gyvent“, – su šypsena  pasakos Renata.

Ateina momentai, kai aš prasinešu kaip uraganas. Reikia juk ir pasipešti, ir pasistumdyti, ir parėkti vienas ant kito. Taip gi linksmiau gyvent.

Deivis pripažįsta, kad šeimoje jis yra nuolaidesnis ir nors tėvystės rūpesčiai reikalauja daug kantrybės, žinomas vyras viliasi, kad jo vaikai išaugs plačiomis akimis į pasaulį žvelgiančiais žmonėmis.

„Mano vaikam, manau, labai pasisekė su tėvu, nes jis tikrai tokį pankišką gyvenimą pragyveno. Aš tikrai labai liberalus esu ir noriu, kad ir jie pankuotų, kad drąsiai darytų kažkokius nestandartinius dalykus“, – apie vaikų auklėjimą pasakos Deivis.

Visgi tėčio liberalumas namuose kartais įneša ir chaoso, ir netvarkos, su kuria tenka tvarkytis ne kam kitam, o Renatai.

„Vakar grįžtu namo ir iš keturių kambarių nepažinau nei vieno, nes vaikas buvo pasilikęs su tėčiu. Žaislai visur – ir vonioj, ir kriauklėj, ir tualete, ir vaikų kambary“, – juoksis Renata.

Sutuoktiniai atviraus – jie niekada nesijautė jaukiai tituluojami tobula šeima. „Man niekada nepatikdavo ir dabar nepatinka, kai mus idealizuoja, nes toli gražu taip nėra. Mes nesam idealūs, tikrai būna visko ir net neįmanoma, kad nebūtų“, – atviraus Deivis.

Kasdieniniuose rūpesčiuose paskendę sutuoktiniai pripažįsta, kad ir romantikos jų santykiuose pastaruoju metu iš tiesų trūksta, tačiau jiedu stengiasi į viską žiūrėti pozityviai bei džiaugtis tuo, ką turi. 

GALERIJA

  • R. ir D. Norvilai: mūsų šeimoje būna visko
  • R. ir D. Norvilai: mūsų šeimoje būna visko
  • R. ir D. Norvilai: mūsų šeimoje būna visko
Laidos "Raudonas kilimas" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klaipeda

pritariu

Anonimas

Man patinka si seima ,galiu pasidziaugti uz juos visus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS