R. Kelly Čikagoje pateikta dar 11 kaltinimų lytiniais nusikaltimais | Diena.lt

R. KELLY ČIKAGOJE PATEIKTA DAR 11 KALTINIMŲ LYTINIAIS NUSIKALTIMAIS

  • 0

Prokurorai ritmenbliuzo dainininkui R. Kelly (R. Keliui) ketvirtadienį pateikė 11 naujų kaltinimų lytiniais nusikaltimais, įskaitant kelis, už kuriuos gresia įkalinimas iki 30 metų.

Kuko apygardos prokuratūra „Grammy“ apdovanotam dainininkui pareiškė keturis kaltinimus lytine prievarta sunkinančiomis aplinkybėmis, du kaltinimus lytine prievarta panaudojant jėgą, du kaltinimus lytiniu smurtavimu sunkinančiomis aplinkybėmis ir tris kaltinimus lytiniu smurtavimu sunkinančiomis aplinkybėmis prieš auką, kuriai tuo metu buvo nuo 13 iki 17 metų, remdamasis teismo dokumentais pranešė laikraštis „Chicago Sun-Times“.

Dėl keturių kaltinimų lytine prievarta sunkinančiomis aplinkybėmis gresia įkalinimo iki 30 metų bausmės.

Anksčiau J. Kelly buvo pateikta 10 kaltinimų lytiniu smurtavimu sunkinančiomis aplinkybėmis prieš keturias moteris, kurių trys įtariamų nusikaltimų metu buvo nepilnametės.

Nauji kaltinimai, regis, yra susiję su viena auka, kuri teismo dokumentuose vadinama inicialais „J. P.“ Neaišku, ar tai vienas iš keturių anksčiau dainininką apkaltinusių asmenų, kuris teismo dokumentuose vadinamas tais pačiais inicialais.

Kaip rodo dokumentai, pirmieji aštuoni kaltinimai yra susiję su įtariamais incidentais, įvykusiais nuo 2010 metų sausio 1-osios iki tų metų sausio 31-osios. Trys kiti kaltinimai susiję su įtariamais nusikaltimais, įvykdytais nuo 2009 metų gegužės 1-osios iki 2010 metų sausio 31-osios.

Be kitų dalykų, prokurorai įtaria, kad R. Kelly panaudojo jėgą arba grasino ją panaudoti, kad priverstų auką lytiškai santykiauti arba atlikti jam oralinio sekso aktą. Tuo metu mergina buvo nepilnametė, todėl senaties terminas kaltinimams pateikti yra ilgesnis – 20 metų po jos 18-ojo gimtadienio.

Dėl pradinių kaltinimų R. Kelly pareiškė esąs nekaltas ir po savo arešto vasario mėnesį neigė padaręs ką nors nusikalstama. Naujienų agentūra AP kol kas negalėjo su juo susisiekti ir paprašyti komentaro dėl naujų kaltinimų.

R. Kelly advokatas Steve'as Greenbergas (Stivas Grinbergas) taip pat kol kas neatsakė į AP elektroniniu laišku pateiktą prašymą pakomentuoti. Laikraščiui „Chicago Sun-Times“ jis sakė, kad prokurorai informavo jį apie naujus kaltinimus, bet jis dar nematė teismo dokumentų.

Advokatas pridūrė manąs, kad nauji įtarimai yra susiję su incidentais, įvykusiais „prieš daug metų“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS