„Radistai Village‘16“: išpirkta per 80 proc. bilietų, sąraše – nauja žvaigždė | Diena.lt

„RADISTAI VILLAGE‘16“: IŠPIRKTA PER 80 PROC. BILIETŲ, SĄRAŠE – NAUJA ŽVAIGŽDĖ

  • 0

Likus mažiau nei 15 dienų iki festivalio, „Radistai Village‘16“ žvaigždžių sąrašą papildė naujas atlikėjas.

„Šiandien turime jums dar vieną puikią naujieną: festivalyje gros viena ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių iš Šveicarijos Gilas Glaze'as. Tai bus pirmasis jo pasirodymas Lietuvoje“, – paskelbė radistas Rolandas Mackevičius.

Didžiausiame Šveicarijos mieste Ciuriche įsikūręs didžėjus ir prodiuseris G. Glaze'as yra viena ryškiausių šalies elektroninės muzikos žvaigždžių. Jis reguliariai groja populiariausiuose pasaulio klubuose, pradedant garsiu Ciuricho klubu „Kaufleuten“ ir baigiant Niujorko klubu „Lavo“. Visur spėjantis atikėjas kiekvieną savaitę rengia specialų radijo šou „We Love Ibiza“, kurį transliuoja radijo stotis „Planet 105“. Dėl išskirtinio talento anksti pastebėtas G. Glaze'as koncertuoja kartu su pačiomis garsiausiomis muzikos žvaigždėmis: Davidu Guetta, Steve'u Angello, EDX, Tiesto, „Kaskade“, Otto Knows, „Dubvision“ ir Martinu Garrixu.

G. Glaze'o veikla neapsiriboja tik grojimu klubuose, jis taip pat yra labai aktyvus įrašų studijoje. Jo prodiusuota dueto Sebastian Ingrosso ir Tommy Trash kūrinio „Reload“ versija akimirksniu išpopuliarėjo visame pasaulyje. Nuosavai įrašų kompanijai „Breeze Records“ vadovaujantis G. Glaze'as, pernai remiksavo kino filmo „Selma“ garso takelyje skambėjusią ir hitu tapusią dainininko Johno Legendo ir reperio Common baladę „Glory“. Beje, muzikos kritikų ir melomanų puikiai įvertinta dainos versiją didžėjus leido atsisiųsti nemokamai.

Jau liepos 22 ir 23 dienomis Obuolių saloje vyksiančiame elektroninės muzikos, juoko ir pramogų festivalyje įspūdingus pasirodymus taip pat surengs garsusis Prancūzijos didžėjus ir atlikėjas Michaelis Calfanas, italų didžėjus Luigi Madonna, vokiečių prodiuserių, didžėjų ir remiksuotojų duetas „Format: B“, legendinis didžėjus ir prodiuseris iš Vokietijos Moguai, Anglijos didžėjus, prodiuseris, dainininkas ir dainų autorius „Shift K3Y“, vokiečių grupė „SONO“, mūsų šalies geriausi atlikėjai, kuriems vadovaus patys „Radistai“ ir daugelis kitų.

Į festivalį jau išpirkta daugiau nei 80 proc. bilietų, tad organizatoriai įspėja dar neapsisprendusius festivaliautojus paskubėti ir įsigyti bilietą, kol nevėlu.

„Išpirkta per 80 proc. bilietų, todėl norintys šiemet prisijungti prie mūsų privalo veikti dabar. Obuolių sala nėra guminė, kempingas pildosi ypatingai greitai, todėl neabejojame, bilietų tikrai neliks“, – sako radistas Jonas Nainys.

Bilietai į festivalį „Radistai Village‘16“ platinami visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu.

GALERIJA

  • „Radistai Village‘16“: išpirkta per 80 proc. bilietų, sąraše – nauja žvaigždė
  • „Radistai Village‘16“: išpirkta per 80 proc. bilietų, sąraše – nauja žvaigždė
  • „Radistai Village‘16“: išpirkta per 80 proc. bilietų, sąraše – nauja žvaigždė
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS