A. Ramanauskas: rusiška muzika prilygsta viešam genitalijų eksponavimui | Diena.lt

A. RAMANAUSKAS: RUSIŠKA MUZIKA PRILYGSTA VIEŠAM GENITALIJŲ EKSPONAVIMUI

  • 169

Televizijos ir radijo laidų vedėjas Algis Ramanauskas sako, kad Lietuvai nederėtų turėti jokių ryšių su Rusija.

Tačiau ketvirtadienio pavakarę 17.35 val. LNK laidoje „Yra, kaip yra“ dalyvavusi dainininkė Vitalija Katunskytė buvo kitokios nuomonės.

V. Katunskytė sakė, kad ji dažnai susilaukia klausimų, kodėl ji atlieka dainas rusiškai. Moteris sako, daugelis lietuvių yra gimę dar Sovietų Sąjungoje, todėl yra pripratę prie to meto dainų ir melodijų. Be to, Vitalija atskleidė, kad turi daug gerbėjų iš Rusijos.

Vitalija teigia, kad su valstybėmis kaimynėmis mes turime sugyventi gražiuoju ir nereikia taip aršiai taškytis purvais. Anot dainininkės, jai yra negražu, kad tokie dainininkai kaip Olegas Gazmanovas nėra įleidžiami į Lietuvą.

Tuo metu A. Ramanauskas teigia, kad šiuolaikinė rusiška popmuzika negali patikti niekam. Vyras laidoje sakė, kad tokia muzika turėtų džiaugtis nebent beždžionės, bebrai ir voverės. A. Ramauskas teigia, kad tokia muzika yra nusikaltimas prieš krikščioniškąją civilizaciją.

Tokia muzika turėtų džiaugtis nebent beždžionės, bebrai ir voverės.

TV laidų vedėjas laidoje aiškino, kad, jeigu būtų jo valia, jis rusiškos muzikos atlikimą kriminalizuotų ir prilygintų viešam genitalijų eksponavimui.

Laidoje dalyvavęs Akmenės rajono meras Vitalijus Mitrofanovas patvirtino, kad Akmenės vaikų šokių kolektyvas rugpjūtį vyks į stovyklą Rusijoje. Meras sakė, kad Akmenės savivaldybė bendradarbiauja su Briansko miestu Rusijoje.

V. Mitrofanovas teigia, kad kelionė bus išnaudota Lietuvos propagandai – į stovyklą vykstantys vaikai negalės nei filmuotis, nei fotografuotis, nei duoti interviu Rusijos žiniasklaidai, o prieš išvyką meras susitiks su vaikų tėvais ir jiems duos Užsienio reikalų ministerijos paruoštą medžiagą apie tokio tipo keliones į Rusiją.

Politikos apžvalgininkas Marius Laurinavičius pasakojo, kad visuomenėje dar vis nesupranta, kad Rusija – šalis, kuri kelia didelę grėsmę Lietuvos egzistavimui. Anot jo, mūsų šalyje yra per mažai investuojama į pasipriešinimą informaciniam karui ir švietimui.

M. Laurinavičius teigia, kad siųsdami mokyklinukus į stovyklas Rusijoje – elgiasi sąmoningai ir ciniškai. Apžvalgininkas siūlo Lietuvoje steigti oficialų registrą, kuriame būtų nurodomas savivaldybės, įstaigos ir įmonės, kurios bendradarbiauja su Rusijos režimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (169)

Marija

Koks bukas ir neišsilavinęs žmogėnas. Psichologai sako: paklausykite, kaip individas šneka apie kitus ir sužinosite jo tikrąją nuomone apie save. O kas liečia rusišką muziką, tai šitas chams nepripažysta , kad lietuvių estrada kopijuoja viską iš rusų, netgi tekstų savo negali originalių sukurti. Ir jų muzika, artistai yra nuostabūs, o mūsų deja, dauguma tik parodija. Beto kodėl šis veikėjas nežiūri kritiškai į kadaise savo lipimą ant scenos ? be klausos, be artistiškumo, bukas budulis kažką žiaugsi nepataikydamas nei į tonaciją , nei į taktą. Tai kas čia dalbajobas ir urodas ? Pugaciova ir lietuvoje surenka pilną arena lietuviu uz kosmine kaina bilietu. o kas pas sita veikeja idomu susirintu kad ir nemokamai ? :)

Anonimas

Geriau klausyt kirkorovo negu kokio Vanagelio .Ramanauskas pamirso pasakyt kad su kirkorovu ir visus gamasekus i sibira Paklausius Ramanausko tokia nuomone kad jis baiges dvi klases ir viena kaliduriu.gerai ramanauskui moka gera propaganda varo

antanas

Klausykis, ant kalno murai ,po kalno sudai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS