Realybės šou dalyvę užsipuolęs solistas: man gėda – tai buvo psichologinis smurtas | Diena.lt

REALYBĖS ŠOU DALYVĘ UŽSIPUOLĘS SOLISTAS: MAN GĖDA – TAI BUVO PSICHOLOGINIS SMURTAS

  • 0

Praėjusią savaitę muzikiniame realybės šou „Aš – superhitas“ įsiplieskęs konfliktas tarp operos solisto Kasparo ir kitų dalyvių skaistuole pakrikštytos Dovilės sulaukė didelio internautų dėmesio. Vieni jų – Kasparą teisė, kiti – gynė.

Ginčą, kurio metu skambėjo necenzūriniai žodžiai ir liejosi merginos ašaros, sukėlęs Kasparas nusprendė atsiprašyti. Projekto dalyvei jis įteikė didžiulę baltų rožių puokštę.

Ne kartą dėl įvairių priežasčių savo konkurentę Dovilę kritikavęs Kasparas, šį kartą sukėlė itin rimtą konfliktą ir aršiai užsipuolė merginą. Jau kurį laiką žongliruoti mokiusis mergina nusprendė tą daryti su peiliu, o šalia buvo ir Kasparas. Operos solistas nesuvaldė emocijų, keiksmų ir užsipuolė Dovilę. „Jis mane užsipuolė. Bjauriais necenzūriniais žodžiais, kurių net nenoriu kartoti. Kasparas jau seniai ant manęs griežė dantį ir vėl išsikrovė. Jis rėkė valandą ar dvi. Ar jūs žinote, kas yra psichologinis smurtas?“, – po konflikto emocijų netramdė užsipulta ir išsigandusi Dovilė.

Nors kitą rytą Kasparas nesiruošė atsiprašyti merginos ir toliau laikėsi savo griežtos nuomonės, tačiau, išvykęs iš realybės šou gyvenamųjų patalpų, jis grįžo nešinas baltų rožių puokšte.

Tai, ką aš dariau, yra psichologinis smurtas. Aš pats savęs išsigandau. Suprasčiau, jei gaučiau griežčiausią bausmę.

„Tai, kas ten buvo, tai buvau ne aš. Aš neturiu sau pasiteisinimų. Susikaupė viskas ir aš išsirinkau lengviausią taikinį. Man gėda. Bijau kalbėtis su tėvais, mano karjera tikrai dėl to gali nukentėti ir tai bus suprantama... Tai, ką aš dariau, yra psichologinis smurtas. Aš pats savęs išsigandau. Suprasčiau, jei gaučiau griežčiausią bausmę. Tikiuosi, man Dovilė atleis. Aš pats nežinau, ar sau atleisčiau…“, – po konflikto „Aš – superhitas“ dienoraščio laidoje kalbėjo Kasparas.

Kasparas žada laikytis atokiau nuo intrigų, Dovilės ir pykčių, tačiau ar jam pavyks?

Realybės šou „Aš – superhitas“ likęs dalyvių aštuonetas ir toliau kovos dėl didžiojo prizo ir šlovės, o juos 24 valandas per parą filmuos kameros. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV6 žiūrovai sužinos įdomiausius realybės šou dienos įvykius, specialiose radijo Gold FM laidose pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.10 val. išgirs pokalbius su dalyviais, o kiekvieną šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, dalyviai susikaus įnirtingoje išlikimo kovoje, kur vienam iš jų teks atsisveikinti su projektu.

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais 19.30 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS