A. Reklys šovė N. Juškai: jeigu jis žiūri tik į mane, tai čia jau ne mano bėdos | Diena.lt

A. REKLYS ŠOVĖ N. JUŠKAI: JEIGU JIS ŽIŪRI TIK Į MANE, TAI ČIA JAU NE MANO BĖDOS

  • 2

„Kai mažas vaikas ateina mokytis čiuožti ant ledo ir treneris jam nuo pat pirmų dienų sako tik kritikos žodžius, vaikui dingsta ūpas čiuožti, jis nebenori eiti į treniruotes. Man tą ūpą numušė Nerijus Juška“, - atvirai prabilo dailiojo čiuožimo žvaigždė Aidas Reklys, į Lietuvą, į LNK projektą „Šokiai ant ledo“ sugrįžęs po aštuonerių gyvenimo metų Čikagoje.

Profesionalaus čiuožėjo ant ledo nuomone, daugiau pozityvumo išugdo gerą čiuožėją ir skatina stengtis dar labiau. Po Aido ir Katerinos pasirodymų pozityvių vertinimų stinga vertinant  Nerijui Juškai. Baleto primarijų labiausiai piktina, jog daugelis šiame projekte šneka tik apie Aidą ir jo pasiekimus, nors vertnti reikėtų Kateriną Voropaj.

„Mes su Katerina esame pora, mes kartu darome šou ir norime, kad visi aplinkui turėtų gerą laiką. Jeigu Nerijus žiūri tik į mane ir nemato mano seksualios partnerės, tai čia jau ne mano bėdos“, - juokėsi Aidas, paklaustas, ar sutinka su Nerijaus nuomone, jog Katerina poroje lieka šiek tiek užgožta.

„Visų pirma raginčiau Aidą rodyti daugiau pagarbos komisijai. Mandagumas reikalauja išklausyti komisijos vertinimus, o ne pertraukinėti. Čia kultūros trūkumas, - negaili kritikos Nerijus Juška net pasibaigus „Šokių ant ledo“ transliacijai. – O kad nesupranta, ką aš noriu jam pasakyti, tegu ateina bent į vieną baleto spektaklį“

Pasak Nerijaus, Aidas iš Amerikos čia atvažiavo dėl savęs, dėl savo šou. „Dar tegu pasako, kad dėl Juškos prarado ūpą čiuožti! Aš gal dėl Aido praradau norą dirbti komisijoje? Argi jūs nesuprantate, kad jis čia linksminasi rodydamas save, čia jis daro savo šou!“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Aidasas

Juška teisus. Reklys baisiai susireikšminęs, nemandagus. Tie jo pasirodymai gryna nesąmonė.

Anonimas

Labai susireikšminęs ir nekultūringas N.Juška.Visur reikėtų įžvelgti kažką gero,pozityvaus,o su negatyviais komentarais susilaikyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS