Reperis Ironvytas pristato kūrinį „Dūrų dūra“ | Diena.lt

REPERIS IRONVYTAS PRISTATO KŪRINĮ „DŪRŲ DŪRA“

  • 7

Reperis Vytautas Medineckas-Ironvytas klausytojams pristato kūrinį kontraversišku pavadinimu „Dūrų dūra“.

Anot jo, ore tvyranti rudeniška nostalgija ir niūri romantika – tinkamiausia atmosfera šiai dainai.

Vytautui 2018 metai – ypatingai produktyvūs: pristatė 5 vaizdo klipus, atliko vaidmenis populiariuose televizijos serialuose, o dar šį rudenį baigs įrašinėti trečiąjį solinį albumą.

Visgi „Dūrų dūra“ – dar tik trečias pristatytas kūrinys iš naujausio Ironvyto albumo. Socialinėje erdvėje nuolat dalindamasis kūrybinio proceso akimirkomis ir naujų dainų melodijomis reperis intriguoja – klausytojų laukia daug naujienų.

„Tiesiog šįkart nusprendžiau dažnai savo kūriniais nesidalinti. Manau, kad taip albumo laukti kur kas įdomiau. Tikiu, kad šio albumo skambesys bus kur kas kokybiškesnis, kadangi dirbame su savo srities profesionalu, muzikos prodiuseriu, Donatu Tamašausku-Dzouns. Daug dėmesio stengiamės skirti albumo išbaigtumui, todėl pasitaiko, kad vieno kūrinio skambesį tenka keisti 7-8 kartus. Nesinori skubėti, norisi subrandinto produkto“, – komentuoja reperis. 

Kūrybinis albumo procesas skaičiuoja paskutines dienas. Netrukus turėtų pasirodyti čia būsiančios dainos „Netiki patikėk Pt2“ vaizdo klipas. Taip pat artimiausiuose Ironvyto planuose – koncertai Lietuvoje ir Didžiojoje Britanijoje. „Metų pabaiga nusimato labai rimta“, – šypteli Ironvytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

fanas

heiterei pyskit nxj is cia

Nesuprantu-

Kodel jei hiphopistas, tai atrodo kaip IDIOTAS?? Ir pasakykit man, kur tame suknistame hiphope daina ir kur muzika? Kalba idiotiškai pagal tris pasikartojančiais natas ir vadina tai muzika ir daina??!! Ir dažniausiai net balso normalaus neturi tos kaliausės.

Geriau

susimestų su Biplanu ir sukurtų to pačio pavadinimo kūrinį.Išgarsėtų be jokios reklamos(repas jau nueina iš mados-2000-2010 pikas)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS