Reperis Ironvytas pristato vaizdo klipą „Betono siena“ | Diena.lt

REPERIS IRONVYTAS PRISTATO VAIZDO KLIPĄ „BETONO SIENA“

  • 0

Neseniai antrąjį solinį albumą pristatęs reperis Ironvytas ir toliau savo gerbėjus džiugina produktyvumu. Šį kartą atlikėjas dalinasi naujuoju vaizdo klipu „Betono siena“.

„Betono siena“ – tai vienas griežtesnių „Ironvytas 2“ albumo kūrinių. „Tai nėra pirmas vaizdo klipas filmuotas kūriniui is antrojo albumo. Mes esame jau pristatę vaizdo klipus kūriniams „Mūsų lyga“, „Knygų mugė“, „Naktinis miestas“. Tad tai jau ketvirtas klipas antrajam albumui. Tiesiog kiekvienam kūriniui ateina savo laikas“, – sakė Ironvytas.

Klipas atskleidžia piktoką, griežtąją atlikėjo pusę. „Taip, išties klipas griežtas, bet, mano akimis, teisingas. Daugelis gyvenime dedasi kaukes ir bijo parodyti, kokie yra ištiesų, pataikauja kitų nuomonei, vaizduodami, kad neturi gyvenime rėmų, įlenda į juos dar siauresnius. Tada bando savo nuomonę įpiršti kitiems ir dažnai tą nuomonę perša peržengdami ribas. O peržengus ribas diplomatija jau nieko nebeišspręsi, tada jau reikia paaiškinti paprasta, jiems suprantama kalba. Gal todėl šis kūrinys toks tiesmukiškas ir be vyniojimo į vatą“, – aiškino reperis.

Kūrinio skambesiu rūpinosi muzikos prodiuseris Adomas Strazdas, žinomas Skellow pseudonimu. „Man visada patiko kaip Skelingas daro bytus – jie tokie seno, gero skambesio. Mano kolekcijoje bene 7 jo instrumentalai, kol kas visi kūriniai įrašyti tik dviejų dainų – minėtos „Betono sienos“ ir „Sorry bye“ kūrinio“, – sakė Ironvytas.

„Su Ironvytu pradejau bendradarbiauti jam užtikus mano muziką internete. Man patinka produktyvūs atlikėjai, o Vytui patiko mano muzika – tad savaime viskas susidėliojo į savo lentynas“ – pasakojo A. Strazdas. – Kūrinių nuotaika priklauso nuo mano tuometinės nuotaikos. O kadangi mano namuose dažnai lankosi melancholija tai, pavyzdžiui, dainos „Sorry bye“ muzika gimė labai natūraliai ir organiškai: akordai atrodo patys susidėliojo ir melodijos susistatė į vietas. „Betono siena“ kūriau įkvėptas devyniasdešimtųjų hiphopo, tuometinės agresijos muzikoje, vyraujančio griežtumo ir paprastumo.“

Šį kartą vaizdo klipo darbais rūpinosi jaunasis audiovizualinių darbų kūrėjas Tom Rela. „Tai yra mūsų pirmasis bendras darbas, tačiau buvau užtikrintas, kad Tomas padarys taip, kaip reikia, – sakė Ironvytas. – Kai radau Tom Rela darbų „Youtube“, nė nenumaniau, kas slepiasi už šio pavadinimo, bet darbai buvo itin profesionalūs. Kai pirmą kartą susitikome, buvau nustebęs, kad jis – toks jaunas vyras ir jau sugebėjęs pademonstruoti produktyvumą savo srityje. Patikėjau mūsų jaunimo ateitimi.“

„Filmavimai išsiskyrė savo greičiu ir sklandumu. Įdomu buvo pirmą kartą dirbti su gyvūnais, o paaukota „Ironhood“ sporto klubo bokso pirštinė tapo vienu mėgstamiausiu klipo kadru“, – pasakojo Tom Rela.

Ironvytas pripažino, kad darbe jam reiklumo netrūksta. „Su manim dirbant tikrai reikia kantrybės, nes aš reiklus ne tik sau, bet ir kitiems – jei dirbti, tai dirbti rimtai. Gal kartais kiek ir kategoriškas būnu, tačiau Tom Rela puikiai žinojo, kaip išlaviruoti ir dirbo visu 110 procentų, tad rezultatu likau patenkintas“, – patikino Ironvytas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS