Reperis V. Medineckas-Ironvytas tapo aktoriumi – vaidins TV3 seriale | Diena.lt

REPERIS V. MEDINECKAS-IRONVYTAS TAPO AKTORIUMI – VAIDINS TV3 SERIALE

  • 1

Sportiškąjį Vytautą Medinecką daugelis dabar geriausiai atpažįsta kaip talentingą reperį Ironvytą. Tačiau neseniai muzikantas įsijautė ir į visiškai naują – aktoriaus – amplua. Žinomas muzikantas sukūrė grėsmingo mafiozo parankinio vaidmenį į televizijos ekranus sugrįžtančiame seriale „Bruto ir Neto“.

Ir tai dar ne viskas – kartu su pagrindiniais serialo aktoriais Šarūnu Banevičiumi ir Jonu Griciumi pristatė komišką repo kūrinį.

„Mano kuriamas vaidmuo yra „marozas“. Mes buvome du – vienas piktesnis, kitas juokingesnis, tai man teko to piktesniojo rolė. Įsijausti į vaidmenį nebuvo labai sudėtinga, nes juk ir esu „marozas“, todėl tokius vaidmenis man pasiūlo dažnai“, – juokdamasis apie savo vaidmenį komiškame seriale pasakojo V. Medineckas-Ironvytas.

Visuomet draugiškas ir pozityvus reperis tikino, kad vaidinti blogą nebuvo sunku – kiekvienas žmogus viduje turi savybių, kurias gali pritaikyti tokiomis aplinkybėmis. „Manau, kad visi savy esame visokie, turime įvairių savybių, kurias atsižvelgiant į personažą ir reikia išryškinti – vieniems vienokias, kitiems – kitokias. Tiek, kiek mano vaidmeniui reikėjo to kvailo „marozo“, tiek manyje jo yra“, – pasakojo aktoriumi tapęs vyras.

„Iš tikrųjų, pirmą kartą atėjus buvo labai sudėtinga. Padavė tekstą į rankas – jis buvo pakankamai ilgas, o aš prieš tai buvau nepasiskaitęs. Man kadre reikėjo kalbėtis su aktoriaus Vaidoto Martinaičio personažu, pradėjau skaityti iš lapo. Tuomet jis paėmė man iš rankos tą lapą ir sako: „Tu dabar ne skaityk, o klausyk“, – įspūdžiais iš filmavimo aikštelės dalijosi muzikantas.

Įsijausti į vaidmenį nebuvo labai sudėtinga, nes juk ir esu „marozas“, todėl tokius vaidmenis man pasiūlo dažnai.

Ironvytas atskleidė, jog mielai sutiktų vaidinti ir toliau: „Visuomet su draugais juokaujame, kad „marozo“ arba koks nors humoristinis personažas man tinka labiausiai. Man tiesiog labai smagu vaidinti bet kokius vaidmenis – tiek rimtus, tiek mažiau įpareigojančius. Kadangi esu muzikantas, tai ir savo klipuose į personažą tenka įsikūnyti. Man įdomu išbandyti visokius aktorystės kampus.“

Muzikantas turėjo ir kitą smagų išbandymą – kartu su aktoriais Š. Banevičiumi ir J. Griciumi sukūrė ir įrašė šmaikštų repo kūrinį, kurį įamžino nuotaikingame vaizdo klipe. „Daina buvo sukurta siekiant atskleisti Bruto ir Neto personažus. Šiame kūrinyje aš buvau labiau savimi kaip muzikantas. Jonas ir Šarūnas klipe buvo du kvaileliai, kurie repuoja nesąmones ir linksmai kvailioja. Nusprendžiau iš savęs pasišaipyti ir surepavau truputį kitaip nei paprastai“, – šypsodamasis pasakojo V. Medineckas-Ironvytas.

Pasak muzikanto, aktoriams į reperių vaidmenį įsijausti pavyko: „Iš tiesų, aktoriams repuoti sekėsi labai neblogai – aš net nustebau, kad Šarūnui sekėsi iš pirmo karto – labai daug taisyti nereikėjo. Aišku, žiūrint iš profesionaliosios repo pusės, galima labai prie daug ko prikibti. Bet kaip iš manęs turbūt niekas nesitiki, kad nepriekaištingai suvaidinsiu, taip niekas neturėtų tikėtis iš aktorių tobulo repavimo.“

Komiškas kriminalinis serialas „Bruto ir Neto“ – sausio 9 d. per TV3.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Julius

Baisu kur televizija ritasi.... matau šitas aktorius dalyvautų ir kepėju konkurse, kad tik išgarsėti ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS