Reta liga serganti C. Dion pasirodė „Grammy“ apdovanojimuose: į sceną atlydėjo sūnus | Diena.lt

RETA LIGA SERGANTI C. DION PASIRODĖ „GRAMMY“ APDOVANOJIMUOSE: Į SCENĄ ATLYDĖJO SŪNUS

  • 1

Autoimuniniu neurologiniu sutrikimu – „sustingusio žmogaus sindromu“ serganti dainininkė Celine Dion pasirodė sekmadienį vykusioje „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje.

Čia garsi moteris, pasitikta garsiomis ovacijomis, pristatė metų albumo nominaciją. „Dėkoju visiems. Kai aš sakau, kad esu laiminga būdama čia, sakau tai iš visos širdies“, – kalbėjo C. Dion.

Kaip skelbia BBC, reta liga sergančią dainininkę į „Grammy“ ceremoniją atlydėjo jos vyriausias sūnus. Į sceną ji žengė įsikibusi jam į parankę. 

Didžiąją apdovanojimų nakties nominaciją ji įteikė Taylor Swift už albumą „Midnights“. „Šis trofėjus yra įrodymas, kokią didžiulę meilę ir džiaugsmą muzika suteikia mūsų gyvenimui ir žmonėms visame pasaulyje“, – sakė C. Dion.

Primename, kad dėl „sustingusio žmogaus sindromo“, diagnozuojamo maždaug vienam iš milijono žmonių, 55-erių dainininkė atidėjo turo po Europą ir 2023 metų pavasario koncertus. Liga, kuria serga C. Dion, stipriai stingdo raumenis, sukelia kojų ir nugaros spazmus.

Kaip anksčiau yra teigusi garsenybės sesuo Claudette, šį autoimuninį neurologinį sutrikimą  gydyti yra ypač sunku. C. Dion rūpinasi didelė specialistų komanda. „Aš visiškai pasitikiu medikų komanda, mano mažoji sesuo yra nepaprastai stipri ir jai viskas bus gerai“, – prieš kurį laiką atviravo dainininkės, atlikusios filmo „Titanikas“ hitą „My heart will go on“, artimoji.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vika

Sveikatos ir stiprybes Selinai kovojant su tokia liga.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS