„Rondo“ lyderis atskleidė, iš kur atsirado jo slapyvardis Fara | Diena.lt

„RONDO“ LYDERIS ATSKLEIDĖ, IŠ KUR ATSIRADO JO SLAPYVARDIS FARA

  • 5

Legendinės grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara papasakos ne vieną įdomų faktą apie save.

Jis atskleis, kad slapyvardis Fara jį lydi nuo pat ankstyvos vaikystės. Atlikėjas sako gerai neatsimenąs, iš kur jis kilo.

„Atsakysiu trumpai ir aiškiai: nežinau. Tai turbūt įvyko, kai buvau dar mokykloje, pradinėse klasėse. Mano veidas iš visų išsiskyrė savo dydžiu, turbūt dėl to mano klasiokai ir vėliau mano tėvai taip pradėjo mane vadinti“, – atskleidė A. Ivanauskas-Fara.

Prieš maždaug 50 metų į rankas gitarą pasiėmęs atlikėjas ir beveik prieš 40 metų pradėjęs karjerą grupėje, Aleksandras prisipažino, kad pagrindiniu vokalistu grupėje tapo visiškai atsitiktinai.

Aleksandras Ivanauskas-Fara/Stop kadras

„Nebuvau pagrindinis grupės dainininkas, tiesiog vėliau taip susiklostė, kad nebebuvo kam dainuoti, reikėjo man. Nėra nieko pastovesnio už laikiną. Juk net krepšinyje pats geriausias treneris nebūtinai turėjo būti geriausias krepšininkas“, – pasakojo pašnekovas.

„Yra daug krepšinio trenerių, kurie iš pradžių buvo tik asistentai. Pavyzdžiui, atleidžia pagrindinį ir laikinai jį pavaduoja asistentas, kuriam puikiai sekasi ir jo karjera prasideda kaip vyriausiojo trenerio“, – jam antrino Darjušas Lavrinovičius.

„Jei mus su Džiugu atleistų, jums abiem, broliai, geriau sektųsi“, – laidoje juokavo G. Savickas.

„Ne, Giedriau, čia ne šitas variantas, abu galite būti ramūs. Bet neatsipalaiduokite“, – šypsenos neslėpė broliai Lavrinovičiai.

Visa tai – šį trečiadienio vakarą 20 val. Giedriaus ir Džiugo šou „Šeškinės 20“ per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Felicijai

O aš plačiau apie,,lyderį'':,,Tavo akys kaip traktoriaus lempos.tavo snukis kai ožkos tešmuo,tavo rankos kaip vėjo malūnas ir tu pats kaip surūgęs vaduo''.Tautkus seniai buvo atskleidęs Rondo vardo nusavinimo aplinkybes,bet šis kadras kiaulės akimis ir toliau neraudonuodamas lenkia savo melo pasaką.

Tautietis

Tegul jis paaiskina kaip apvoge Rondo. Vagis ir daugiau nieko !

Vladas

Gal geriau , susireikšmines ,,fruktas"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS