S. Povilaičio dainos – su pagarba praeičiai ir dabarčiai | Diena.lt

S. POVILAIČIO DAINOS – SU PAGARBA PRAEIČIAI IR DABARČIAI

  • 5

Gyvo garso koncerte Kauno sporto halėje jau šį šeštadienį skambės geriausi Stasio Povilaičio hitai. Naujų spalvų ir skambesio puikiai žinomoms dainoms suteiks ne tik solistai – taip pat ir Šv. Kristoforo kamerinis orkestras su meno vadovu ir vyriausiuoju dirigentu Modestu Barkausku. Spalvingas, įdomus S. Povilaičio gyvenimas ir jo kūryba neliko užmiršti. Su hitais tapusiomis jo dainomis užaugo ne viena karta. Jis spindi mūsų atmintyje ir lietuviškos muzikos istorijoje išliks amžiams.

Gruodžio 16 d. 20 val. Kauno sporto halėje vyksiančiame koncerte kiekvienas galės prisiliesti, išjausti, išgirsti maestro muziką.

„Vėl, švieski man vėl“, „Tik rytoj“, „Pago Pago“, „Senelė“, „Pienė“ ir daugelį kitų S. Povilaičio klasika tapusių kūrinių atliks Inga Valinskienė, Aleksas Lemanas, Deividas Norvilas-Deivis, grupės „Nerija“ vokalistas Antanas Čapas ir kiti.

Vakaro vedėjas – Arūnas Valinskas, nuoširdžiai pasakojantis S. Povilaičio istoriją.

Solistai: į Kauno sporto halės sceną kops ir D. Norvilas-Deivis, ir A. Lemanas. Organizatorių nuotr.

Koncerto organizatoriai pasirūpino, kad šventiniu laikotarpiu visi gerbėjai galėtų mėgautis S. Povilaičio kūryba: patrauklios bilietų kainos prasideda vos nuo 11 eurų.

Šv. Kristoforo kamerinis orkestras. Organizatorių nuotr.

„Kalėdų laukimas ir jautrūs prisiminimai skatina artumą, o muzika dovanoja palaimą. Prisiminimus kuriame patys, kiekvienas savo širdyje – su pagarba tiems, kuriuos mylime. S. Povilaitis su kiekviena savo daina pasakojo savitas istorijas. Jos iki šiol turi atgarsį klausytojų širdyse. Kaune garsaus dainininko kūriniai suskambės naujai – su pagarba praeičiai ir dabarčiai“, – žada koncerto organizatoriai.

GALERIJA

  • S. Povilaičio dainos – su pagarba praeičiai ir dabarčiai
  • S. Povilaičio dainos – su pagarba praeičiai ir dabarčiai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

manau

kad turetu dainuoti tie,kurie dainavo kartu su gerb,maestro,tai E.Kucinskas,A. Cepas,,L.Zemaityte,B.Petrikyte,A,Lemanas,tai butu pagerbimas ir prisiminimas gerb,S.Povilaicio

Pinigu

Pritruko daro versla gėda

Elena

Neisiu. Į vaflį žiūrėti negaliu. Padaras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS