S. Stavickis-Stano apie galimą pedofilijos atvejį Seime: nėra baisesnio nusikaltimo nei šis | Diena.lt

S. STAVICKIS-STANO APIE GALIMĄ PEDOFILIJOS ATVEJĮ SEIME: NĖRA BAISESNIO NUSIKALTIMO NEI ŠIS

  • 18

Pramogų pasaulio atstovai, reaguodami į Seimo nariui Kristijonui Bartoševičiui pareikštus kaltinimus, išsakė savo nuomonę. Vienas pirmųjų savo feisbuko paskyroje pasisakė muzikos kūrėjas ir atlikėjas Stanislovas Stavickis-Stano. 

„Man pareikšti rimti įtarimai, todėl savo noru traukiuosi iš Seimo nario pareigų. Iki galo kovosiu ir įrodysiu savo nekaltumą“, – Stano manymu, taip turėjo nuskambėti  žmogaus, kuris nesijaučia kaltas, žodžiai.

Atlikėjui nesuprantama, kodėl Seimo narys komunikuoja taip, tarsi iš Seimo trauktųsi dėl asmeninių priežasčių, nuovargio ir lyg nieko nežinotų apie kaltinimus.

S. Stavickis pateikė savo argumentus apie tai, kad tyrimas pradėtas lapkritį ir prokuratūra turėjo apklausti ne tik tuos, kurie nukentėjo, bet ir tuos, kurie kaltinami. Stano K. Bartoševičiaus reakciją bei elgesį įvertina kaip nėrimą į krūmus: „Kristijonas neria į krūmus ir vaidina, kad „taip sutapo“.

„Tai, jei jautiesi teisus, kodėl meluoji, Kristijonai? Viską tu žinojai...“ – tariamo kaltininko klausė Stano. 

Ir apipylė grasinimais: „B*, jei paaiškės, kad tai tiesa, kad tu išties išprievartavai kelis vaikus, degti tau pragare. Bet ir pragare mes tave pasieksime. Nes nėra žemėje baisesnio nusikaltimo nei šis.“

Populiarių dainų kūrėjas bei atlikėjas ragino ir politikus į K. Bartoševičių bei galimą pedofilijos atvejį reaguoti griežčiau ir drąsiau, o ne taip, kaip ligšiol: „Pasielgė garbingai atsisakęs mandato, palaukime, ką pasakys teismas, mes nieko nematėme, mes šokiruoti“.

S. Stavickio-Stano manymu, šioje istorijoje svarbiausi ne politika, politikai ir net ne pats K. Bartoševičius. „Yra mažiausiai dvi galimos nepilnametės aukos. Sunku įsivaizduoti, kokius išbandymus patyrė ir dabar patiria šitie vaikai. Ne tik šito galimo nusikaltimo aukos, o visos seksualinio smurto aukos Lietuvoje. Mintimis, maldomis esu su jais linkėdamas stiprybės“, – įrašą baigė žinomas atlikėjas, trijų vaikų tėtis. 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

ALGIRDAS.

Visame pasulyje ši liga plinta visų šalių aukščiausiose institucijose , kaip tarybiniais laikais ''aukščiausio'' lygio baliuje privalėjo ant stalo stovėri BONKA SAMAGONO ,taip dabar aukščiausioje valdžioje turi būti nors vienas HOMOFILAS .

Kazkaip tas

Stano jau stoja greta uzkalniu,valatku,valinsku,tapinu ir dar visos puokstes panasiu visuomenes atmatu. Yra ir baisesniu nusikaltimu,ponas "pranase"! Bet,paciam deretu nepamirsti savo ligu! Kad Dievulis per liezuvuka netrinkteltu dar karta!

onute

Negražu Stano loti ant savu Juk ant visu šudus pylei kas ne su raskevičium armonaute atmynk ir pavilioniene toks užtarėjas buvai bet iki dabar nežinojai kad raskevičius profesionalas pederastas dabar staigei pamatei kad seime pedai matyt kaip gavai didele saskaita už elektra tik tada skura išvertei Ir nevadinkit ji kažkokiu ten pramogu asu prastas kaimo bernas isimalė pas varlynska šuda pamalti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS