S. Skambino mylimoji Živilė: tokios kalbos labai žeidžia | Diena.lt

S. SKAMBINO MYLIMOJI ŽIVILĖ: TOKIOS KALBOS LABAI ŽEIDŽIA

  • 10

„Kalbos, kad Sauliaus santuoka iširo dėl manęs – žeidžia, žinoma, žeidžia, ir labai. Man dabar tai yra toks jautrus dalykas, nes žinau, kad tikrai ne dėl mano kaltės, ne dėl mano atsiradimo visa tai baigėsi. Tai baigėsi kur kas anksčiau...“, – jau šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos buvusio šokėjo, dabar visuomenininko Sauliaus Skambino širdies draugė ir dukrytės mama Živilė Barzdaitytė.

Pasak moters, pamačiusi Saulių pirmą kartą, ji juo nesusižavėjo. „Nebuvo taip, kad pamačiau, ir pagalvojau: noriu šito vyro, čia mano svajonių vyras, mano meilė. Reikėjo laiko, labai daug laiko, praleisto kartu. Mus suvedė bendros kompanijos. Į Saulių kaip į vyrą apskritai niekada nežiūrėjau, netgi, pasakyčiau, kad jis nebuvo mano tipo žmogus, juo labiau, turėjo šeimą. Ir tikrai nebuvo, kad jau laiminga šeima, ir štai, lįsiu į tą šeimą ir sugriausiu, kaip čia dauguma mane kaltina...“, – pasakos Živilė.

Prieš metus po ilgą laiką sklandžiusių kalbų spaudą pasiekė žinia – šokėjas Saulius Skambinas ir dainininkė Karina Krysko po beveik dešimties metų santuokos skiriasi. O šią vasarą Saulius visus nustebino prabilęs, kad jo gyvenime – ne tik nauja, 13 metų jaunesnė širdies draugė, bet ir gimusi dukrytė. Šiuo interviu Saulius sako norintis, kaip sakoma, sudėti likusius taškus, ir kartą bei visiems laikams paaiškinti, kas iš tiesų nutiko jo gyvenime, kad galėtų ramiai mėgautis šeimine laime.

Žiūrovai pamatys ir prieš pusantro mėnesio vykusią poros dukros Milos krikštynų šventę, surengtą Kaune, Palemone.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anekdotas

Jis-visuomenininkas?

Dar viena sugulovė

užsimanė dėmesio.Pas lietuvaites seniai pradingo gėdos jausmas.Na,nors krabas jau nebekiša į ekraną saviškės sugulovės.O tai atsirado tokia mada,išbarškinai kokią paprastutę,tai reikia pranešti ir parodyti visai Lietuvai.Atseit,tik jie vieni žino,kur kišti rapoliuką.

Nele

Nereikėjo krist į lovą su vedusiu vyrų... O tai tada nepagalvojai... Ką čia vėjus paistai??? Nekaltoji avelė!!! Nejuokink...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS