S. Stallone ištaisė savo „Auksinių gaublių“ klaidą | Diena.lt

S. STALLONE IŠTAISĖ SAVO „AUKSINIŲ GAUBLIŲ“ KLAIDĄ

  • 0

Sylvesteris Stallone (Silvesteris Stalonė) socialiniuose tinkluose pabandė ištaisyti savo klaidą,padarytą sekmadienį per Auksinių gaublių teikimo ceremoniją; sakydamas padėkos kalbą jis užmiršo padėkoti filmo „Krydas: gimęs kovoti“ (Creed) režisieriui Ryanui Coogleriui (Rajenui Kugleriui) ir kolegai Michaelui B.Jordanui (Maiklui B.Džordanui).

„Rembo“ (Rambo) žvaigždė pelnė geriausio antro plano aktoriaus apdovanojimą už vaidmenį minėtame filme, kuriame jis vėl grįžo prie savo garsiojo vaidmens – boksininko Rokio Balboos. Tačiau jis užmiršo padėkoti filmo režisieriui, kuris taip pat buvo vienas juostos scenarijaus autorių, ir savo kolegoms aktoriams.

Dėl šio savo užmaršumo S.Stallone sulaukė socialiniuose tinkluose kritikos,prie kurios prisidėjo ir filmo „Salma“ režisierė Ava DuVernay (Ava Diuvernėj).

„Ką gi, aš pratęsiu ir padėkosiu Ryanui Coogleriui+Michaeliui B.Jordanui, kadangi niekas daugiau to nepadarė. Ačiū, broliai. Gerai padirbėjot“, – parašė Ava DuVernay, kuriai pritarė ir Samuelis L. Jacksonas (Samuelis L.Džaksonas): “#waitwaitwait, Ryan Coogler & Michael B Jordan. Ačiū, kad vaidinote su manimi!!!“.

Anot pranešimų, S.Stallone greitai suvokė savo klaidą ir netrukus vėl sugrįžo į sceną, kad padėkotų per reklaminę pertrauką, tačiau šios akimirkos televizija neparodė.

Susipažinęs su pranešimais S.L.Jacksonas tinkle „Twitter“ parašė: „Bendras sutarimas... Pasinaudota situacija. Man tai tinka, gerai?! Padėka už kameros, tinka!“

S.Stallone taip pat paskelbė žinutę šiame tinkle, pasinaudodamas proga viešai padėkoti filmo kūrėjų komandai, ko nespėjo padaryti per renginio transliaciją.

„Samuelis Jacksonas yra nusiminęs, kad aš kvailai užmiršau paminėti nuostabųjį Ryaną Cooglerį ir MB Jordaną. Jis teisus... Aš jiems už viską skolingas“, – parašė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS