S. Vaitulionis: ne eglutes įžiebėme, o naujus židinius | Diena.lt

S. VAITULIONIS: NE EGLUTES ĮŽIEBĖME, O NAUJUS ŽIDINIUS

  • 35

Šiandien buvo įžiebtos trijų didžiųjų Lietuvos miestų – Vilniaus, Kauno ir Panevėžio – eglės. Nepaisant karantino į eglių įžiebimo renginius susirinko minios žmonių. Tai neliko nepastebėta socialiniuose tinkluose. Savo nuomonę išsakė ir komunikacijos specialistas, žurnalo vyrams redaktorius Saugirdas Vaitulionis.

„Pažiūrėjau visų miestų eglučių įžiebimo nuotraukas. Tai, sprendžiant iš minių Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir t. t. – ne eglutes šiandien įžiebinėjom, o naujus židinius.

Žmonės arba turi proto, arba ne. Ir nieko čia nepadarysi.

Visi tiesiog maldauja Kalėdų su komendanto valanda.

Visi tiesiog maldauja Kalėdų su komendanto valanda“, – feisbuke piktinosi S. Vaitulionis.

Dėl pandemijos šiemet masinių renginių atsisakyta. Savivaldybės kvietė įžiebimus saugiai stebėti namuose per televiziją ar internetu. Tačiau dalis žmonių prašymų nesibūriuoti prie šventinių žaliaskarių neišgirdo.

Nemažai žmonių sutraukė Vilniaus Kalėdų eglės įžiebimo renginys Katedros aikštėje.

Covid? Keli tūkstančiai per dieną? Ne, Vilnius nėra girdėjęs. Eglutės įžiebimas! Ai, dar girdėjau, kad renginiai uždrausti. O, gamta, kokia tu esi nuostabi. Žmonės mieli, nu kas jums yra?“ – klausė žinomas vyras.

Kaune, Rotušės aikštėje taip pat netrūko norinčiųjų gyvai išvysti įžiebimą.

Primename, kad Kalėdų laikotarpis šiemet pasitinkamas karantino sąlygomis, kai būtinas apsauginių veido kaukių dėvėjimas, draudžiama būriuotis, neveikia kavinės, restoranai ir kitos pasilinksminimo vietos.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Naivuoliui (ei)

jūs gyvenate kosmose ar Lietuvoje? Ar dar nepamatėte kad dauguma žmonių daro priešingai negu jų prašoma. Nieko nelieka - tik į gardą. Kiekvieną kartą pasibaisiu tokiais paistalais.

Jokios

abejones, zmones turi protingai saugotis.Negi butina juos uzdaryti, kaip aveles garde.Juk nereikia pulti apsikabinti ir buciuotis, sveikintis ranku paspaudimais, ciaudeti ir koseti i veida.Zmones to ir nedaro.Bet, kazkam buti juos izoliuoti viena nuo kito.Lyg jie sirgtu maru.

AK

"prie sienų ale geriau nesileisti ir būti lauke" - būtent, būti lauke kuo daugiau, ir patalpas kuo labiau vėdinti. Čia jau elementarūs įgūdžiai, jeigu iki šiol to dar neužpelengavot, prasti popieriai, dar ilgai semsim tūkstančiais pasaulio rekordus. Ir ne prie sienų buvo parašyta, o prie sienelių - ten kur mėgsta trintis diena iš dienos sostinės kvaitulioniai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS