Sakartvelo operos žvaigždės „Suliko“ surengs koncertą Panevėžyje | Diena.lt

SAKARTVELO OPEROS ŽVAIGŽDĖS „SULIKO“ SURENGS KONCERTĄ PANEVĖŽYJE

  • 1

2019 m. spalio 23 d. 18 val. pirmąkart į Panevėžio muzikinį teatrą atvyksta ansamblio „Suliko“ žvaigždžės iš Sakartvelo. Programa su daugiabalsėmis kartvelų liaudies dainomis yra unikali – tai viena iš seniausių dainavimo tradicijų pasaulyje, kuri yra įtraukta į UNESCO kultūros paveldo sąrašą.

Garsiojo Tbilisio valstybinio operos ir baleto teatro solistai: Tamaz Saginadze (tenoras), Sulkhan Gvelesiani (baritonas), Vano Galuashvili (baritonas) ir Levan Makaridze (bosas) – yra dalis ansamblio „Suliko“, kurį sudaro pagrindiniai teatro solistai ir kuris nuolat dalyvauja savo šalies Vyriausybės organizuojamuose renginiuose, Operos teatro Gala koncertuose, televizijos ir radijo laidose. Kaip sakartvelų kultūros ambasadorius, ansamblis koncertuoja visame pasaulyje. Šių metų kovo mėnesį į „Suliko“ pasirodymus susirinko pilnutėlės salės Kaune ir Vilniuje, tačiau pateko ne visi norintys. Šį rudenį, geros muzikos ekspertų „Bardai LT“ kvietimu, kvartetas surengs koncertą Panevėžyje ir pradžiugins visus, kam artima sakartveliška kultūra.

Subtilaus ir sodraus kartvelų dainavimo perlas, tautinio identiteto skleidėjai, lietuvių itin mėgstami ir išsiilgti sąskambiai, balsų polifonija – visa tai ansamblio „Suliko“ koncerte Panevėžio muzikiniame teatre.

Bilietų kaina: 12, 15 eurų.

Bilietus platina TIKETA, bei teatro kasa Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt; mob. +370 672 23266.

GALERIJA

  • Sakartvelo operos žvaigždės „Suliko“ surengs koncertą Panevėžyje
  • Sakartvelo operos žvaigždės „Suliko“ surengs koncertą Panevėžyje
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tai gal lietuviu veleva ir pakeiskim

tai stalinas buvo gruzinas o dabar tapo sakartvelietis :))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS