Savo pajamas atskleidęs A. Šedžius: 1 tūkst. eurų vaiko išlaikymui – absurdas! | Diena.lt

SAVO PAJAMAS ATSKLEIDĘS A. ŠEDŽIUS: 1 TŪKST. EURŲ VAIKO IŠLAIKYMUI – ABSURDAS!

  • 36

„Aš manau, kad 1000 eurų vaiko išlaikymui per mėnesį yra protu nesuvokiami pinigai. Tai labai dideli pinigai, ir jie diskriminuoja visus Lietuvos tėvus, kurie uždirba vidutinę algą, ar mažiau nei vidutinę. Pagal tokį teismo sprendimą taip išeina, kad daugelis žmonių Lietuvoje net negali turėti vaikų! Mano mėnesio pajamos per pastaruosius dvejus metus yra maždaug 1000 eurų į rankas, atskaičius visus mokesčius. Tačiau teismo sprendime parašyta, kad mano pajamos maždaug 10 tūkstančių. Iš kur tokie skaičiai? Kas tokius skaičius paėmė?“ – pasipiktinimo neslėps verslininkas Andrius Šedžius.

Prieš savaitę beveik dvejus metus teismų slenkstį minančius, ir niekaip išsiskirti negalėjusius Moniką ir Andrių Šedžius pasiekė teismo sprendimas – pora pagaliau oficialiai išskirta. Teismas nustatė, kad poros trejų metų sūnus gyvens su mama. Andriui Šedžiui priteistos 1000 eurų mėnesinės išlaidos, skirtos vaiko išlaikymui. Andrius nė nebando slėpti – toks teismo sprendimas jį piktina, todėl jis ketina jį skųsti.

Andrius neslėps noro prabilti viešai, ir atsakyti savo dabar jau buvusiai žmonai, 27–erių vizažo specialistei ir grupės „Naujosios pupytės“ narei Monikai Kvietkutei Šedžiuvienei. Prieš savaitę moteris viešai papasakojo apie netinkamą sūnaus auklėjimą nes, esą, kai jis laiką leidžią su tėvu, nuolat mato besikeičiančias jo drauges. Verslininkas rėžia savo tiesą – naujasis buvusios žmonos širdies draugas Dovydas turi ne vieną kriminalinį įrašą biografijoje, todėl yra prastas pavyzdys jo sūnui.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20.00 val., tik per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

matomai ,dabar Sudzius tures islaikyt ne tik savo

vaika ,bet ir jobary buvusiai zmonai ...[ pagal lietuvos a lia tatujruotais papais temides, teismo sprendima]

Karma

Šiuo metu 215 eur dažniausia teismas priteis alimentus nesigilinus. Bet tokia suma neatitinka mūsų pragyvenimui. O visa darbą ir laiką kurį skyrė mama vaikui tėvas niekada neatlieka. Nesąžininga kad išlaidas teismas dalina per pus. Tokiu atveju tėvas privalo padengti ne mažiau kaip 80% išlaidų.

Audrius

Rašau Mėtai, auka tu k.... Sakai reikia islaikyt vaikus? Taip reikia bet tiek kiek reikia, o ne tokiom šavalkom kaip tu kad dar liktu pragyvenimui auka tu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS