Scenos primadona atsisveikino su pavarde | Diena.lt

SCENOS PRIMADONA ATSISVEIKINO SU PAVARDE

Kauno rotušėje penktadienį žiedus sumainė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir jos išrinktasis – septyneriais metais jaunesnis kaunietis verslininkas Rolandas Damijonaitis.

R.Ščiogolevaitė pasirinko vyro pavardę ir tapo Damijonaitiene.

Tuoktuvių ceremoniją, be visų kitų jaunųjų artimųjų, stebėjo ir R.Ščiogolevaitės sūnus Adomas.

„Einam į ceremoniją“, – paragino sūnų R.Ščiogolevaitė. „O kas ta ceremonija?“ – garsiai nusistebėjo berniukas ir tuo sukėlė aplinkinių juoką.

Prieš ceremoniją nei R.Ščiogolevaitė, nei jos išrinktasis su žiniasklaida kalbėti nenorėjo ir paprašė netrikdyti rimties bei susikaupimo.

Po ceremonijos jaunieji buvo šiek tiek šnekesni ir sakė esantys labai laimingi. Paklausta, kur planuoja praleisti medaus mėnesį, Rūta teigė nenorinti leistis į tokius asmeniškumus.

p>Prabilus apie galimą šeimos pagausėjimą, R.Ščiogolevaitė nusišypsojo: ateityje visko gali būti.

Dainininkės uošvis Rolandas Damijonaitis, paklaustas, kaip vertina marčią, sakė, jog ji – super. „Jie vienas kitam labai tinka“, – sūnaus pasirinkimu džiaugėsi R.Damijonaitis.

Pora susipažino pernai pavasarį, o susižadėjo rudenį. Tuomet Rūtos ranką papuošė R.Damijonaičio dovanotas sužadėtuvių žiedas.

Dainininkė apie mylimąjį viešai daug nekalbėjo ir kurį laiką vengė jį pristatyti, tačiau dažnai drauge pasirodanti pora greitai patraukė dėmesį.

Tai antroji Šiauliuose gimusios R.Ščiogolevaitės santuoka.

2004 metais ji susituokė su oreiviu Vytautu Samarinu. 2006-ųjų sausį pora išsiskyrė.

Tais pačiais metais dainininkė šokių projekte susipažino su šokėju Deividu Meškausku, su kuriuo susilaukė sūnaus Adomo. Berniukui dabar jau penkeri, tačiau audringai prasidėjęs poros romanas nebuvo sėkmingas ir jų santykiai nutrūko.

Vėliau R.Ščiogolevaitė susitikinėjo su dainininku ir aktoriumi iš Vokietijos Elvinu Dandeliu, bet ir jų keliai netrukus išsiskyrė.

"Manau, kad tai yra tas žmogus, su kuriuo Rūta praleis visą likusį savo gyvenimą", – taip apie R.Ščiogolevaitės vyru tapusį R.Damijonaitį po tuoktuvių ceremonijos kalbėjo dainininkės draugė ir santuokos liudininkė Rosita Čivilytė. Ji sakė, kad su Rolandu Rūta jaučiasi saugi.

Dainininkės išrinktojo R.Damijonaičio įmonė užsiima elektrinių buitinių prietaisų didmenine prekyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)