Siaubo juostos „Tas: antroji dalis“ filmavimuose panaudota 17 litrų netikro kraujo | Diena.lt

SIAUBO JUOSTOS „TAS: ANTROJI DALIS“ FILMAVIMUOSE PANAUDOTA 17 LITRŲ NETIKRO KRAUJO

  • 2

Rugsėjo 6 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodo juosta „Tas: antroji dalis“, žadanti dar daugiau siaubingų išgyvenimų visiems šio žanro gerbėjams.

„Šis filmas bus dar baisesnis, vizualesnis ir sukels kur kas daugiau emocijų“, – žada režisierius Andy’is Muschietti.

Šio pagal vieną šiurpiausių Styveno Kingo romanų sukurto filmo pirmojoje dalyje bendromis pastangomis nugalėję klouną Penivaisą, nedideliame JAV Derio miestelyje gyvenantys septyni bičiuliai („Nevykėlių klubas“) pamažu užmiršta kraupiosios vasaros siaubus.

Tačiau Penivaisas jų niekuomet neužmiršo. Ir dabar į kino teatrus grįžtančioje juostoje „Tas: antroji dalis“ pamatysime, kas nutiks po minėtosios vasaros prabėgus 27 metams.

Viena iš filmo žvaigždžių, Jessica Chastain, pasakoja, jog filmavimo aikštelėje patyrė vienus baisiausių išgyvenimų per visą savo kaip aktorės karjerą:

„Mano herojė Beverly Marsh, kurią aš vaidinu jau suaugusią, vaikystėje mokykloje patyrė patyčias ir buvo išnaudojama tėvo. Jūs neįsivaizduojate, kaip sunku įsijausti į tokio nuskriausto žmogaus rolę. Man tai buvo nepamirštama patirtis, Beverly – ir vienas drąsiausių mano personažų. Ji nesislapsto, o nori pažvelgti savo praeičiai į akis ir nugalėti vidinius demonus. Ji žino, kad jei užgniauši jausmus, negalėsi judėti pirmyn, o kovoti su baimėmis bei liūdesiu reikia didžiulės drąsos“.

Tiesa, šiai aktorei teko patirti ne tik siaubingus vidinius išgyvenimus, bet ir iškęsti bauginantį režisieriaus sumanymą – ne vieną valandą būti panardintai dirbtiniame kraujyje. J. Chastain atskleidė, kad per juostos filmavimus iš viso buvo panaudota jo net 17 tūkstančių litrų.

 

 

Filme „Tas: antroji dalis“ šiurpą keliantis klounas Penivaisas vėl sugrįžta terorizuoti miestelį. Pajutę nepaaiškinamą trauką, jau suaugę „Nevykėlių klubo“ nariai taip pat sugrįžta namo, kur jų laukia lemiama akistata su savo vaikystės siaubais ir keršto ištroškusiu kraupiuoju klounu.

Suaugusius „Nevykėlių klubo“ narius antroje dalyje vaidina tokios žvaigždės kaip Billas Skarsgardas, Jamesas McAvoy‘us, Jessica Chastain, Billas Haderis ir kiti. Beje, internete pasirodė apžvalgų, kuriose būtent pastarasis aktorius giriamas už vaidybą ir spėjama, jog būtent B. Haderis dalyvaus netrukus prasidėsiančiose lenktynėse dėl „Oskarų“.

Kuo baigsis Penivaiso teroras bei ši siaubo istorija, pamatysime jau nuo šiandien rugsėjo 6 dienos į Lietuvos kino teatrus atkeliaujančioje siaubo juostoje „Tas: antroji dalis“.

GALERIJA

  • Siaubo juostos „Tas: antroji dalis“ filmavimuose panaudota 17 litrų netikro kraujo
  • Siaubo juostos „Tas: antroji dalis“ filmavimuose panaudota 17 litrų netikro kraujo
  • Siaubo juostos „Tas: antroji dalis“ filmavimuose panaudota 17 litrų netikro kraujo
Kadras iš filmo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kauniete

Man tai atrodo tas rezisierius ligonis

onute

KAM REIKALINGOS TOS NESAMONES BJAURU SLYKSTU TIK NESVEIKO MOSTYMO ZMONEM

SUSIJUSIOS NAUJIENOS