A. Skardžius pratrūko: už nepatogius klausimus žurnalistą išvadino „mėšliumi“ | Diena.lt

A. SKARDŽIUS PRATRŪKO: UŽ NEPATOGIUS KLAUSIMUS ŽURNALISTĄ IŠVADINO „MĖŠLIUMI“

  • 6

Seimo narys, nuo socialdemokratų atskilusios Lietuvos socialdemokratų darbo partijos atstovas Artūras Skardžius, atrodo, klimpsta vis giliau.

Antradienio laidos KK2 reportaže, kuris bus rodomas 19.30 val.per LNK, buvo užfiksuoti galimai nelegaliai dirbantys darbuotojai šalia politiko žmonai priklausančios sodybos Trakų rajone. Vėliau paaiškėjo, kad Seimo narys turi du automobilius, kurie galimai  remontuojami už mokesčių mokėtojų pinigus,  2017-aisiais jų priežiūrai išleista 6400 eurų.

Kitą dieną su laidos žurnalistais bendravęs politikas juos išvadino „paskutiniais mėšliais“: „Aš dar kartą sakau... Jūs esate ne žurnalistas, jūs esate paskutinis mėšlius. Jūs meluojate, jūs skleidžiate netikras žinias, rodote man nepriklausantį turtą“, – laidoje sakys A. Skardžius.

Tačiau Seimo vadovai negali patikėti, kad parlamentaras už valstybės lėšas remontuoja ir prižiūri daugiau kaip vieną automobilį. Anot jų, už valstybės lėšas prižiūrimu automobiliu gali naudotis tik pats Seimo narys. Nei jo žmona, nei vaikai tokios teisės neturi.

„Neabejoju, kad turi būti laikomasi taisyklių, nė vienas Seimo narys negali  piktnaudžiauti“, – laidoje kalbės Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Seimo vicepirmininkė Rima Baškienė teigia, kad už parlamentines lėšas gali būti remontuojami tik su Seimo nario veikla susiję automobiliai: „Tai yra ne tavo pinigai, o parlamentinės lėšos ir skirtos tos pareigos atlikimui. Tik tam ir viskas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Keleivis

Seime visi Vagys,ir nėra ko stebėtis.Ko ten eina?Ogi Vogti.

Linas

Tas taip save pasivadines žurnalistu melavo prieš visą Lietuvą. Joks jis žurnalistas. Jis UAB Be tabu darbuotojas su mikrofonu rankose. Ji ruošia šou laidas ir jas pardavinėja LNK. Gaila žiūrėti laidas, kai pašnekovai mano, kad čia žiniasklaidos darbuotojai. Jie atvirai apsimetinėja žurnalistais, juk tai nusikaltimas. Kur žiūri prokurorai?

Jonas

Pritariu komentatoriui G.G. , nes šitas Kakadūnas dirba už pinigus konservatoriams jau seniai, tie jų primityvūs "klausimai" įdomūs tik jiems patiems...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS