Skiepytis nuo COVID-19 negalintis T. Rimgaila pasipiktinęs: galimybių pasas man nepriklauso! | Diena.lt

SKIEPYTIS NUO COVID-19 NEGALINTIS T. RIMGAILA PASIPIKTINĘS: GALIMYBIŲ PASAS MAN NEPRIKLAUSO!

  • 7

Renginių vedėjas Tadas Rimgaila teigia sulaukęs alergologo pažymos, kad jam skiepytis nuo COVID-19 – nerekomenduojama. Po šios žinios vyras pateko į aklavietę – pasirodo, galimybių paso jis gauti negali.

„Galimybių pasas man nepriklauso! Gavau alergologo patvirtinimą ir pažymą, kad nerekomenduojama skiepytis. Su šia pažyma testavimas nemokamas, tiesa, tik testavimo punktuose, o ne bet kurioje klinikoje. Tačiau atlikus nemokamą testą, galimybių pasas nebus sugeneruojamas, nes tai nemokama, taigi vietoj galimybių paso reikės parodyti, kad tyrimas atliktas ir gautas neigiamas atsakymas bei pažymą, kurioje parašyta dėl neskiepijimo“, – situaciją socialiniame tinkle dėstė renginių vedėjas.

Tačiau, pasak T. Rimgailos, tai, kad jis neturi galimybės gauti galimybių pasą, gali nemenkai apsunkinti kasdienį gyvenimą.

Tai aš jau matau, kaip atėjęs į prekybcentrį ar kavinę, aiškinu apsauginiui arba padavėjai, ką aš čia turiu vietoj galimybių paso!!!

„Tai aš jau matau, kaip atėjęs į prekybcentrį ar kavinę, aiškinu apsauginiui arba padavėjai, ką aš čia turiu vietoj galimybių paso!!! Nu f**k you, jūs ten valdžios kabinetuose! Jei sugalvojate kažką, būkite malonūs, padarykite tai iki galo ir būtų malonu, jei apie tai normaliai informuotumėte! P. S. Testas galioja 48val. (beje, jei vykčiau į užsienį, ten galiotų 72 val.), bet vat bėda, kad atsakymas ateina tik po paros! Nu b**t b**t nesikeikiant!“ – įniršio neslėpė žinomas vyras.

Portalo žurnalistams Sveiktos apsaugos ministerijos (SAM) atstovai teigė, kad pažyma apie atliktą PGR tyrimą ir gautą jo rezultatą yra patalpinama asmens e. sveikatos paskyroje.

Tačiau jeigu klientai įstaigose gali pateikti ne tik galimybių pasą, bet ir minėtą pažymą, ar tai negali sukelti trikdžių?

Jei sugalvojate kažką, būkite malonūs, padarykite tai iki galo ir būtų malonu, jei apie tai normaliai informuotumėte!

„Prieš priimant sprendimus yra diskutuojama su verslų ir paslaugų tiekėjų asociacijomis, kad priimti sprendimai būtų efektyviausi. Bendrai įvertinus visus galimus sprendimus buvo pasirinktas toks variantas (daugiau dokumentų formų), siekiant efektyvumo – kad verslai galėtų teikti paslaugas didesnei daliai žmonių ir kad didesnė dalis visuomenės galėtų tomis paslaugomis pasinaudoti“, – informavo SAM.

Ministerijos teigimu, apie tai, kad yra daugiau dokumentų formų, kurios įrodo vakcinacijos, persirgimo COVID-19 liga faktą ar atlikto PGR tyrimo neigiamą rezultatą, yra informuotos ne tik asociacijos, bet ir visuomenė.

„Apie tai primename tiek žiniasklaidos atstovams, tiek ir visuomenei, platindami informaciją, pavyzdžiui, čia“, – nurodė SAM atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Justina

O taip tas įstatymas visai kvailas. Yra pažymų kad negali skiepiti iš daktaro. O paso negauni vistiek testuoja šį ar čia protingas įstatymas. Atsibos ta testą darytis. Tikras apsurdas. Jeigu yra pažymą kad negali nerekomenduojama tai ir pasą tegul išduoda. O čia iš žmonių cirką daro

nebukit

naivus o tuo labiau kvaili ar nesuprantat kad mums visiems tai jav ipirsta bilgeic svab sukurta programa populiacijos mazinimui kuria prievarta gruda visu saliu marionetes nes ju manymu tautu neturi but ir geriau telkimes ir streikuokime pries si bruda kuri glaisto si purviasklaida============

Afera

Ką reiškia būti tv veidu! Net pažymą galima susiveikti... Ir sekasi tiems antivakseriams! Būtų protinga tų daktarų pavardes viešai pavardinti ir kokios kainos...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS