Stano kreipėsi į prieš gydytoją smurtavusį vyrą: jei esi agresyvus „debilas“, tai pats save gydyk | Diena.lt

STANO KREIPĖSI Į PRIEŠ GYDYTOJĄ SMURTAVUSĮ VYRĄ: JEI ESI AGRESYVUS „DEBILAS“, TAI PATS SAVE GYDYK

  • 44

Reaguodamas į trečiadienį pasirodžiusią žinią apie prieš Kėdainių ligoninės gydytoją smurtavusį vyrą, savo feisbuko paskyroje žodžių nevyniodamas į vatą pasisakė atlikėjas Stanislavas Savickis-Stano. 

„Gal jau skaitėte. Girtas debilas Kėdainių ligoninėje apstumdė ir sumušė medikę. Debilui buvo suteikta medicininė pagalba prieš tai. Nepatiko kažkas ir pradėjo auklėti.

Jei mes atvažiuojame į koncertą, o ten žmonės jau stipriai neadekvatūs ir agresyvūs, apsisukame ir išvažiuojame. Jei į studiją ateina išgėręs dainininkas, sutariame, kad kitą dieną pratęsime įrašus. Net į taksi vairuotojai agresyvių neleidžia ir neveža. Kodėl medikai privalo suteikti pagalbą panašiems degeneratams? Jei esi girtas, neadekvatus ir agresyvus debilas, tai pats save gydyk.  Labai tikiuosi, kad lengvai nepraslys šitas.

Taip pat tikiuosi, kad Kėdainiai prisimins savo „herojus“. Ir visur – darbe, kaimynystėje, parduotuvėje, jam primins: „Tu esi šiukšlė, smurtaujanti prieš moteris, moteris medikes“, – įrašą kreipimusi į Kėdainių miesto gyventojus baigė Stano. 

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

...

Lyg kam svarbi kazkokio staniko nuomone. Kam jis i sikna lenda?

nerašinėkit šlykščių komentarų apie Stano

nes jūs jo neverti...)

Anonimas

Debiliukas stanikas per lgbt diena prabilo :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS