Stano pasišaipė iš V. Siegel ir L. Suodaičio konflikto: dėl visko kaltas D. Zvonkus | Diena.lt

STANO PASIŠAIPĖ IŠ V. SIEGEL IR L. SUODAIČIO KONFLIKTO: DĖL VISKO KALTAS D. ZVONKUS

  • 37

Vis dar tebesitęsiantis konfliktas tarp nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel ir jos vyro verslininko Lauryno Suodaičio socialiniuose tinkluose sulaukia  įvairių reakcijų, komentarų. Nuo komentarų nesusilaikė ir dainininkas, muzikos prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano.

Stano šmaikščiais ir ironiškais pastebėjimais pasidalino savo feisbuko paskyroje.

„Pavargot nuo Siegel ir Suodaičio? Manot, kad jau per daug visko? Galvojat, kodėl taip vyksta?

Prašau!

2005 metais Zvonkus vedė fainą, bet tuo metu niekam nežinomą Nataliją.

2010 metais faina ir visiems jau žinoma Natalija išsiskyrė su Zvonkumi.

2011 metais Natalija „vedė“ fainą, bet niekam nežinomą Bunkų.

2013 metais fainas ir visiems jau žinomas Bunkus išsiskyrė su Natalija.

2017 metais Bunkus susižadėjo su faina, bet niekam nežinoma V. Siegel.

2020 metais faina ir visiems jau žinoma V. Siegel išsiskyrė su Bunkum.

2021 metais V. Siegel „vedė“ fainą, bet niekam nežinomą Lauryną Suodaitį.

2023 metais fainas ir visiems jau žinomas Laurynas, panašu, išsiskirs su V. Siegel.

Kas toliau?

Toliau reikia kažkaip tą Zvonkų užtildyti ir nuraminti. Nes kur bepažiūrėtum, visur jo sėklos pėdsakai, ar pėdsakai ir sėklos.

Papildymas:

Komentaruose tauta išreiškė savo valią – tam kad ratas užsidarytų ir viskas baigtųsi, Deivydas Zvonkus turi vesti Lauryną Suodaitį“, – feisbuke parašė Stano.

Trečiadienį V.Siegel-Suodaitė jai įprastu būdu instagrame prabilo  ne tik apie socialiniuose tinkluose neva melagingai vaizduotą tobulą poros gyvenimą, bet ir apie sutuoktinių turtą.

„Visi girdėjote, kaip mūsų santykiai su Laurynu prasidėjo. Kokiu negražiu būdu, kokiu negražiu poelgiu tiek iš mano, tiek iš Lauryno pusės Danieliaus atžvilgiu. Ir jūs įsivaizduojate, prie viso to kipišo ir prie viso to viešumo, kuris buvo prasidėjęs mūsų, kaip poros, pusę, dar buvo iškilęs klausimas ir iškilusi informacija, kad į šituos santykius ateiname gyventi aš – su kapitalu, uždirbtais pinigais, nekilnojamu turtu, automobiliu ir vyras, kuris ateina be viso šito. Kaip jūs būtumėte dar labiau jį užsipuolę, nes traktuotumėte, kad mes gyvename abu iš ko?“ – meilės istorijos pradžią su sutuoktiniu prisiminė Viktorija.

Ir iškart paaiškino savo turėtų turtų kilmę: „Iš Danieliaus pinigų, ne tik merginą, sugyventinę paėmė iš šeimos, bet dar ir pinigus. Ir ar jūs būtumėte gilinęsi, kieno tie uždirbti pinigai – ar mano, ar Danieliaus. Jūs būtumėte suvalgę Lauryną negyvai, nes ten situacija tikrai nebuvo pavydėtina. Ir aš kaip aš. Aš jau buvau įpratusi prie to heito (liet. – neapykantos), įpratusi prie tų komentarų, įvairiausių antraščių ir panašiai. Man tai nebuvo nauja, bet Laurynas, kuris atėjo į šitus santykius, jam tai buvo nauja. Aš jį taip stipriai mylėjau, besąlygiškai mylėjau ir norėjau kuo maksimaliau jį apsaugot nuo visos šitos šūdo lavinos, kuri buvo prasidėjusi į mūsų, kaip poros, pusę. Kiekvienas žino, kai moteris uždirba daugiau už vyrą, kai moteris turi kapitalo, nekilnojamo turto daugiau už vyrą, tai kerta tam vyrui, gyvenančiam šalia, per vyrišką ego. Tai yra normalu. Ir aš ką dabar galvoju, kur aš padariau didžiulę, didžiulę klaidą – aš prisimelavau jums visiems, išaukštinau jį, kad „mes“, „mūsų“ vien tam, kad jo nepažeminti, bet kaip atsitiko. Pažiūrėkit, kaip apsisuko, su tuo peiliu jis man taip smogė į nugarą, tas žmogus, už kurį, aš galvojau, galvą galiu guldyti. Tas žmogus, dėl kurio aš vau pasiruošusi padaryti viską, visiškai viską“.

Vaizdo įrašo pabaigoje V. Siegel-Suodaitė nusprendė kalbėti faktais ir parodė savo turto deklaracijas. „Visa šita istorija ir dėl ko aš ja dalinuosi įrodo tik viena – kad aš ėjau į santykius su šituo žmogumi, ėjau prie altoriaus su šituo žmogumi, susilaukiau vaiko su šituo žmogumi ne dėl pinigų, kaip dabar mane nori visuomenei nupiešti, kokia aš esu materialistė arba barakuda. Aš tų pinigų turėjau. Aš ir prieš jį pakankamai gerai uždirbau, ir automobilį savo turėjau, ir butą turėjau. Aš ėjau dėl didžiulės meilės. Man buvo nesvarbu, ar jis turi pinigų, ar neturi. Aš jį taip besąlygiškai ir beprotiškai mylėjau, kad man buvo nusispjauti ant to, ko jis turi ar neturi“, – savo trečiadienio monologą instagrame baigė V. Siegel-Suodaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Lordas

Kad taip isreklamuoti barakuda ir jos auka,jau kainavo nemažai,tai kad dabar vienas kelias į prezidento rinkimus,nes prezidento rinkimai ,mažiau reklamuojami,o jeigu rimtai tai klaunams vietą cirke ir ne daugiau

...

3 metus Suodaitis nesedejo ant sofkes...Tikrai padejo jai su verslais,sukurti grazios seimos ivaizdi,kas didino sekeju skaiciu...Bet jo negaila,nes galejo normalia susirast,o ne susidet su plastikine...O Stano taikliai aprase visa eiga...

Patiko

Gerai čia Stano išvartė... :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS