Su „Laukinukės“ žvaigžde išsiskyrusi D. Andriuškaitė: išsirinkti vyrą nėra lengva | Diena.lt

SU „LAUKINUKĖS“ ŽVAIGŽDE IŠSISKYRUSI D. ANDRIUŠKAITĖ: IŠSIRINKTI VYRĄ NĖRA LENGVA

  • 2

„Gražioms moterims išsirinkti vyrą nėra lengva. Nemaža dalis turtingų ir garsių ieško gražios moters, galinčios pamaitinti jų ego... Žmonės, kurie nori šalia savęs turėti tikrai gražią moterį, jie visko nori greitai – susitikti greitai, draugauti greitai, susituokti greitai“, – sako modelis Deimantė Andriuškaitė.

Pastarąjį pusmetį Deimantė gyveno angelų miestu vadinamame Los Andžele.

Modelis neslepia pasimatymuose buvusi ir su ne vienu Holivudo aktoriumi, puikiai pažįstamu iš didžiojo ekrano. „Tokie vyrai svajone atrodo tol, kol nesusipažįsti su jais artimiau....“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“, kurią žiūrovai išvys antradienio vakarą, pasakojo Deimantė.

Lietuvė teigė atmetusi atsiradusią galimybę studijuoti aktorinį meistriškumą, nes iš arti matė kaip gyvena tie, kurie Holivude sukasi daugiau nei 20-imt metų. Pasak modelio garsenybės turi tai, apie ką daugelis mūsų tik pasvajoja – turtą, šlovę, tačiau yra vieniši, ir kankinami priklausomybių.

27-erių modeliui D. Andriuškaitei galima pavydėti daug ko – nepriekaištingos išvaizdos, kelionių po pasaulį, dešimčių tūkstančių, uždirbamų iš modelio darbo, ir garsių gerbėjų. Prieš kelerius metus Deimantė žiniasklaidoje išpopuliarėjo po to, kai spauda suuodė jos ir garsiojo Meksikos aktoriaus, serialo „Laukinukė“ žvaigždės Mario Cimarro draugystę. Vyras ne kartą lankėsi ir Lietuvoje. Tačiau po kelerius metus trukusios draugystės Deimantė viešai prisipažino apie nutrauktas sužadėtuves, ir naują meilę.

Šiandien Deimantė atvirauja apie naują širdies draugą, su kuriuo ji skaičiuoja dvejus metus.

GALERIJA

  • Deimantė Andriuškaitė
  • Su „Laukinukės“ žvaigžde išsiskyrusi D. Andriuškaitė: išsirinkti vyrą nėra lengva
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

As

Kvailesnio komentaro nesu skaiciusi.Jau taip pavydeti....

XXX

Na tai andriuskaitei nepavydeciau nieko. Mano akim ziurint bjauri keturiasdesimt penkeriu metu imitus boba. Bet kiekvieno kitoks skonis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS