Susituokė J. Jankevičius ir G. Mikalauskytė | Diena.lt

SUSITUOKĖ J. JANKEVIČIUS IR G. MIKALAUSKYTĖ

  • 13

Šiandien komiko, laidų ir renginių vedėjo Justino Jankevičiaus ir jo mylimosios Gretos Mikalauskytės gyvenime – svarbi diena.

Privačioje ceremonijoje pora meilę vienas kitam įtvirtino santuoka, rašo delfi.lt.

Nuotaką link būsimo vyro lydėjo jautri Vaido Baumilos daina.

Apie  J. Jankevičiaus ir G. Mikalauskytės šventę mena jų draugų bei bičiulių nuotraukos, vaizdo įrašai socialiniuose tinkluose.

Vestuvių dieną  Justinas ir Greta puošėsi tradiciniais jaunųjų drabužiais – J. Jankevičius vilkėjo juodos spalvos kostiumą, o nuotaka – baltą elegantišką suknelę.

Poros pasveikinti atvyko gausus būrys svečių. Tarp jų – Dijora Petrikonytė, Justino ilgametis kolega Mindaugas Stasiulis bei jo mylimoji Milda Stasiulė.

 

Poros pasveikinti atvyko gausus būrys svečių, tarp kurių – ir neseniai mama tapusi Dijora Petrikonytė, Justino ilgametis kolega Mindaugas Stasiulis bei jo mylimoji Milda Stasiulė ir kiti.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/zmones/privacioje-ceremonijoje-susituoke-justinas-jankevicius-ir-greta-mikalauskyte-tarp-sveciu-garsus-veidai-120031970

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Mano pasakymas

Susituokė nenuorama peštukas Justinas ir zylutė Mikalauskytė :D)

Marija

Labai gražus abu ;) tinka vienas kitam. :) Gretute juk Mis Lietuva :) o Justinas jaunas stangrus vyrukas televizijos zviazda :)

anonimas-

Nu , tikras komikas )...net laidų nežiūriu , neįdomios, dominuoja vulgarumas ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS