Skambiausi praėjusių metų Lietuvos įžymybių skandalai: Suodaičių drama, G. Ivanausko „helikopteris“ | Diena.lt

SKAMBIAUSI PRAĖJUSIŲ METŲ LIETUVOS ĮŽYMYBIŲ SKANDALAI: SUODAIČIŲ DRAMA, G. IVANAUSKO „HELIKOPTERIS“

  • 3

Verslininkų Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio namuose pavasarį įvykęs konfliktas, po kurio vyras atsidūrė policijos areštinėje, juos padarė apkalbamiausia ir sekamiausia sutuoktinių pora, praneša LNK.

„Visko buvo, ir labai skaudžių, sunkių dalykų. Ir ašarų teko nusivalyti. Juoko buvo mažiau. Faktas, kad tos viešos skyrybos niekam nėra pliusas, kai tave aptarinėja visa Lietuva, juolab kai auga maži vaikai. Tačiau, kai esi viešas žmogus, neišvengsi. Į kokią instituciją besikreiptum, tai viskas labai garsiai nuaidės. Tiesiog aš nesu iš tokių žmonių, kuris tylėtų, kai yra sakoma netiesa ir kai yra viskas sakoma į vienus vartus“, – kalbėjo socialinių tinklų žvaigždė, verslininkė V. Siegel.

Buvo manančių, kad šeimos drama surežisuota dėl didesnių peržiūrų socialiniuose tinkluose, sekėjų skaičiaus ir pinigų.

„Niekada gyvenime nelinkėčiau patirt to, ką aš patyriau. Apskritai, skaudžiai besiskiriančių šeimų yra labai daug. Atiduočiau daug ką, kad nereikėtų patirti viduje to, ką teko man patirti, ką teko išgyventi“, – tikino V. Siegel.

Ar V. Siegel jau paleido savo buvusį sutuoktinį?

„Žinokit, kartais dar būna ta jausmų mišrainė viduje. Nėra taip viskas lengva ir neturiu tos burtų lazdelės, kur pamojuosi ir praeina, pamiršti. Apskritai labai sunku pamiršti žmogų, kuris buvo toks svarbus tavo gyvenime, kuris yra tavo vaiko tėvas, bet faktas, kad rimsta po truputį“ – sakė moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Naujųjų metų rezoliucijos neatsilieka nuo aktualijų.

„Nenerti stačia galva į asmeninio gyvenimo santykius. Neafišuoti, ne veltui jis yra asmeninis. Tai pasilikti sau. Nes kas iš to, kad garsiai rėki, po to garsiai verki“, – apibendrino Viktorija.

Didelio atgarsio visuomenėje sulaukė ir aktorius Gytis Ivanauskas, kai jis pavadėliu pririštą šunelį suko ratu ir atliko „helikopterį“. Tai nepraslydo pro akis gyvūnų mylėtojams, policijai bei žinomiems žmonėms, kurie neslepia pasibaisėję tokiu elgesiu.

„Nesigailiu. Pakartočiau dar dešimt „helikopterių“, dėl to, kad tam šuniui yra smagu. Ne kažkas nusprendžia, kad ten uodegėlė palinkus buvo, niekieno tai yra reikalas. Tai yra mano ir mano mylimo gyvūno reikalas. Tas gyvūnas yra mylimas tikrai daug daugiau negu visi tie nelaimingi žmonės, kurie bandė kažkaip „suvalgyt“ mane. Nepavyko ir nepavyks“, – atvirai kalbėjo G. Ivanauskas.

Kilus pasipiktinimui, aktorius atsiprašė, bet atkirto, jog toks viešas teismas baisesnis. Prakalbo apie psichinę sveikatą.

„Reikėtų kartais būti atsargesniam. Nepaisant to, kad lyg ir nieko blogo nepadarai, ne lyg ir, bet visiškai nieko blogo, tačiau žmonės yra labai pikti. Aš galvoju, taigi galim būt vieni kitiems geresni, atlaidesni. Net jei žmogus suklydo, tai kažkaip jam padėt atsikelt. Bet yra polinkis „suėst“ vieniems kitus. Dėl to man yra labai apmaudu. Tai aš vis dėlto tą atsargumą išsinešiu į naujus metus, bet, nepaisant to, man praėję metai buvo nuostabūs“, – teigė aktorius.

Režisieriui, OKT/Vilniaus miesto teatro meno vadovui Oskarui Koršunovui praėję metai buvo vieni sunkiausių.

„Tai buvo gal ne tai, kad sunkūs metai, bet metai, kai sugriuvo daug prieš tai kurtų, puoselėtų sodų, namų, teatrų. Vyko drama Nacionaliniam dramos teatre, kuriame aš pradirbau 33 metus, stačiau geriausius savo spektaklius. Dabar jaučiuosi atskirtas nuo jo. Daug įvyko su sveikata, su ranka. Sudegė butas. Sunkūs – tai priklauso kaip tu tai vertini ir kaip į tai žiūri. Aš nepasidaviau, bandau mąstyt, bandau gilintis. Tai padeda, beje. Kas labiausiai padeda – tai galvojimas. Ne pasidavimas emocijoms, o bandymas kritiškai vertinti“, – kalbėjo O. Koršunovas.

Iš Nacionalinio dramos teatro meno vadovo pareigų O. Koršunovas atleistas prieš metus. Kai jo paties teatras šiemet šventė 25-metį, neatsitiktinai pavadino „Nepasidavimu“.

„Tenka pergalvoti labai daug dalykų, vertybių, įvertinti, vis dėlto, kas tie tikri draugai, kas netikri, kas yra artimi žmonės ir kas esi pats tu.

Linkėčiau santarvės, kad būtų mažiau neapykantos, kad būtų mažiau susiskaldymo.

Aš pasiimsiu tą nepasidavimą, kursiu toliau. Galbūt toliau džiaugsiuosi tuo, kas yra, kiekviena diena. Nes laimė šiaip yra paprastuose dalykuose“, – teigė režisierius.

Ir linkėjimai kitiems neabejotinai savo patirtimi paremti.

„Linkėčiau santarvės, kad būtų mažiau neapykantos, kad būtų mažiau susiskaldymo“, – sakė O. Koršunovas.

„Tegu šypsena niekada nedingsta iš jūsų veido, tegu šypsena ir džiaugsmai visąlaik jus lydi gyvenime, tegu visi jūsų užsibrėžti tikslai pasiekia tą finišo tiesiąją“, – palinkėjo V. Siegel.

„Ir kad jūsų visas gyvenimas būtų vienas didelis didelis geras helikopteris“, – pridūrė G. Ivanauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ALGIRDAS.

Ale įžymybės , nei vieno normalaus .

V,L

Matomai jau KD nesugeba skirt SKANDALO eiliniu buitišku atveju...... Jeigu šio laikraščio nuomone šuns pasukimas ore yra SKANDALAS tai manau straipsnio autoriams jau laikas pradet gerti VALERIJONUS...

Na,

tokie "skandalai" - iprasti 2rnanamiui. Normali visuomene ju net nepastebetu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS