Sveikuolis S. Dailidė: man buvo prognozuojama bandito, alkoholiko, narkomano ateitis | Diena.lt

SVEIKUOLIS S. DAILIDĖ: MAN BUVO PROGNOZUOJAMA BANDITO, ALKOHOLIKO, NARKOMANO ATEITIS

  • 1

„Visada buvau tarp tų kiečiausių, kurie nesinorėjo atsilikti. Eidavome ir kioskuose pirkdavome cigaretes po vieną. Buvau penktokas, kai pradėjau išgėrinėti su draugais...“, – jau šį trečiadienio vakarą 19.30 val. populiarioje LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Simonas Dailidė.

Šiandien 26–erių Simonas Dailidė ne tik nevartoja alkoholio, nerūko, sveikai maitinasi, bet ir savo pavyzdžiu stengiasi užkrėsti kitus. Simonas tapo jauniausiu Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentu, organizacijai sėkmingai vadovaujančiu jau dvejus metus. Sunku būtų ir patikėti, kad prieš daugiau nei dešimt metų jaunas, žavus vaikinas skendo priklausomybių liūne – alkoholis ir narkotikai buvo jo kasdienybė... Su draugais Simonas iš mokyklos buvo išvežtas ne tik už alkoholio perdozavimą – buvo sulaikytas pareigūnų ir už tyčinį mokyklos padegimą, todėl puikiai žino, ką reiškia praleisti naktį areštinėje.

Priešingai, nei ko gero daugelis galvoja, Simono šeima nebuvo asociali, joje niekada nebuvo smurtaujama, vartojamas alkoholis ar narkotikai. Pusantrų metų jaunesnė sesuo, pasak Simono, visada buvo pavyzdingas vaikas. Tuo metu Simonas nuo pat ankstyvos vaikystės maištavo – vėlėsi į konfliktus, mat, kaip pats sako, norėjo kuo greičiau suaugti.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ su vedėja Giedre Talmantiene – jau šį trečiadienio vakarą 19.30 val. tik per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Šaunu

Puiku, kad žmogus subrendo. Ne kiekvienam pasiseka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS