Koldūnų šventę Radži prisimins ilgai: koncerto metu užpuolė gerbėja | Diena.lt

KOLDŪNŲ ŠVENTĘ RADŽI PRISIMINS ILGAI: KONCERTO METU UŽPUOLĖ GERBĖJA

  • 9

Ne paslaptis, kad koncertų metu atlikėjams dažnai nutinka daug kurioziškų ir itin nemalonių situacijų. Tai nutiko ir dainininkui Radži Aleksandrovičiui, kurį per Koldūnų šventę Viduklėje gerbėja, užlipusi ant scenos, ėmė bučiuoti ir glamonėti. Šis vaizdo įrašas, nufilmuotas šventės dalyvio, staigiai paplito „Tik Tok“ platformoje.

Vaizdo įraše matyti, kaip Radži gerbėja, jam koncertuojant, užlipo ant scenos ir nusitaikė vyrą pabučiuoti.

Vėliau moteris šiltai apsikabino muzikos dievaitį.

Situacija buvo suvaldyta tik įsikišus apsaugai ir išvedus gerbėją nuo scenos.

Nepaisant to, Radži išlaikė profesionalumą ir netgi į įvykusį kuriozą žvelgė per juoko prizmę.

„Nebučiuok manęs. Manęs bučiuoti nereikia, seno žmogaus“, – su humoru išsisukti nuo nemalonios situacijos bandė atlikėjas.

Telefonu įamžintas vaizdo įrašas iš Viduklės Koldūnų šventės šiuo metu peržiūrėtas jau virš 334 tūkst. kartų „Tik Tok“ platformoje.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Na jus ir rasote gėda skaityti vien juodos mintys geriau nerasy tuomet o jis šaunuolis jis žmogus iš didžiosios raidės ir kai parasote paskaitykite gal pavydite kad nuostabiai dainuoja koks balsas nuostabus

Ss

Jei nesupratai apie ką komentaras, tai neatsakinėk....

S.S.S

nu nu, o kas tau liepia važiuoti į tą dainų šventę ir ten kaip sakai vargti. O jeigu patinka ir nori tai tavo pasirinkimas. Mano mokslo laikais irgi siūlė važiuoti, bet pasakiau, kad man neįdomios jūsų šventės ir tiek. Niekas per prievartą ten neveža, visi savanoriai. Ir po to piktintis, kad pats savo laisvu noru tai darai ir absurdas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS