T. Vidmantas ir 70 aktorių mėnesį praleido Lukiškių kalėjime | Diena.lt

T. VIDMANTAS IR 70 AKTORIŲ MĖNESĮ PRALEIDO LUKIŠKIŲ KALĖJIME

  • 0

Dažnai aktoriams dėl vaidmens tenka keisti šukuosenas ar priaugti, numesti svorio, bet savo noru „keliauti“ į kalėjimą sutiktų tikrai ne kiekvienas. Tadas Vidmantas filmuodamas būsimą naujos kartos televizijos „Go3“ serialą „Medikai Paramedikai“, net mėnesį praleido Lukiškių kalėjime. Kartu su juo „sėdėjo“ 70 aktorių ir kitų žymių Lietuvos žmonių „grupuotė“. Juodojo humoro serialo „Medikai Paramedikai“ pirmoji serija per „Go3“ – jau gruodžio 21 d.

Pasak serialo „Medikai Paramedikai“ prodiuserio Mantvido Žalėno, sudėtingiausia užduotis, šiuo neįprastu laikotarpiu, buvo rasti nenaudojamas ligoninės patalpas.

„Vilniaus mieste vienintelę nenaudojamą ligoninę radome tik Lukiškių kalėjime. Bet ji buvo tokia apleista, kad didžiąją dalį filmavimo aikštelės įsirengėme buvusioje kalėjimo administracijoje. Tai tikrai nėra jauki vieta, užteko pasivaikščioti, kad dingtų bet koks noras nusikalsti“, – juokiasi M. Žalėnas.

„Pirmą kartą teko ne tik vaidinti mediką, bet ir filmuotis kalėjime. Teko girdėti, kad Lukiškėse dabar labai daug užsienio projektų jau nufilmuota, bet mes sutikome tik prancūzus, kažką filmuojančius kitoje Lukiškių kalėjimo dalyje. Lukiškes nuo šiol galima vadinti Lietuvos Holivudu“, – pasakoja ciniką šeimos gydytoją Salvijų Kakorač suvaidinęs Mantas Vaitiekūnas.

„Filmuotis pas Tadą Vidmantą man jau tampa kaip ir privaloma (juokiasi, – aut. past.). Pakviesta į „Medikai Paramedikai“ iškart sutikau, nes suintrigavo tema, o ir juodas humoras man ypač patinka. Aišku kai sužinojau, kad teks vaidinti Lukiškių kalėjime įrengtame kabinete, nebuvo „fainas“ jausmas, bet mes aktoriai juk nieko nebijome, net ir nusikaltėlių šmėklų“, – įspūdžiais dalijosi aktorė Ineta Stasiulytė.

Kalėjime teko „pasėdėti“ ne tik aktoriams, bet ir žinomiems Lietuvos žmonėms: I. Stasiulytei, Mariui Repšiui, Leonardui Pobedonoscevui, M. Vaitiekūnui, Aisčiui Mickevičiui, Vitalijai Mockevičiūtei, Juliui Žalakevičiui, Neringai Varnelytei, Eglei Mikulionytei, Sonatai Visockaitei, Petrui Kuneikai, Ievai Delininkaitytei, Vainiui Sodeikai, Mantui Bendžiui, Arvydui Dapšiui, Baliui Latėnui, Radžiui, Nagliui Bierancui, Militai Daikerytei, broliams Lavrinovičiams ir kitiems.

T. Vidmanto juodojo humoro serialas „Medikai Paramedikai“ jau gruodžio 21 d. naujos kartos televizijoje „Go3“!

GALERIJA

  • T. Vidmantas ir 70 aktorių mėnesį praleido Lukiškių kalėjime
  • T. Vidmantas ir 70 aktorių mėnesį praleido Lukiškių kalėjime
  • T. Vidmantas ir 70 aktorių mėnesį praleido Lukiškių kalėjime
  • T. Vidmantas ir 70 aktorių mėnesį praleido Lukiškių kalėjime
  • T. Vidmantas ir 70 aktorių mėnesį praleido Lukiškių kalėjime
M. Rudzinsko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS