Teisme – V. Siegel pergalė: siekia prisiteisti penkiaženklę sumą | Diena.lt

TEISME – V. SIEGEL PERGALĖ: SIEKIA PRISITEISTI PENKIAŽENKLĘ SUMĄ

  • 27

Verslininkų Lauryno Suodaičio ir Viktorijos Siegel šeima nesutarimus sprendžia teismuose. Skelbiama, kad teismas tenkino V. Siegel įmonės teiktą apeliaciją ir byla bus nagrinėjama iš naujo.

Kaltinamasis – skandalingas radviliškietis Ernestas Mončauskas. Jis kaltinamas dėl to, kad gavo 14 tūkst. eurų už edukacinius renginius, kurių ieškovė – V. Siegel – sako nemačiusi ir negirdėjusi. Ji siekia, kad pinigai būtų grąžinti.

E. Mončauskui 2024-ųjų pradžioje buvo pavykę įtikinti Radviliškio teismo teisėją, kuris atmetė ieškinį, nes nusprendė, kad ieškovė nepagrindė jo nenuginčijamais įrodymais. Dabar byla bus nagrinėjama iš naujo.

Situacija paaiškėjo V. Siegel įmonėje atlikus auditą. Analizuojant buhalterinius dokumentus, buvo pastebėtas 2023 metų sausį atliktas 7 tūkst. eurų apmokėjimas už edukacinį renginį gamtoje.

V. Siegel, kuri apmokėjo šią pateiktą sąskaitą, tokio renginio neprisiminė. Todėl pernai gegužę E. Mončauskui buvo išsiųstas prašymas sugrąžinti avansinį mokėjimą.

L. Suodaitis byloje minimas kaip trečiasis asmuo. E. Mončauskui atstovaujančios teisininkės nuomone, jis jos klientą samdė dėl to, kad žinojo, jog E. Mončauskas turi patirties organizuojant tokio pobūdžio renginius, „nestokoja žinių apie gamtą, jos florą ir fauną, žino daug įvairių vietovių, pažįsta miškus.“

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Taigi

Vargšė moteris...Veidas tiek tiuninguotas, kad į save nepanaši. Reiškiasi nemyli savęs, trūksta pasitikėjimo savimi. Viešina savo gyvenimą, nes be reklamos gyventi negali. Tai rodo, kad moteris turi vidinių psichologinių problemų.

Skaitytojas to Aš

Žinai tu čia kas ką turi, neturi, tai jau tikrai ne tau spręsti... Apgailėtini yra tokie, kurie savo nesantaikas ir skuduryną į viešumą kelia... Supranti, buvo kažkada, pasirodė, kad dingo, kas garantuos, kad nepasivaideno, o kur tu tada buvai? Pats pasiemė, tai tu davei? O tai kokiu pagrindu, kodėl tada nesikreipei? Ir t.t., be galo be krašto. Finale, gal jau tada kokia amnezija sirgo. O kas garantuos, kad ne. O gal specialiai nepamena. Tai, kad panašu, kad "žvaigždės" blanksta, reikia naujo piaro. Matyt, praradimas būtų, jei niekas išvis nekomentuotu niekada.

zviezdiec įrodymas - cegeliukas neprisiminė.

kaip pas BG per futbolą - jei teisėjas ką sumaklino - stadijonas skanduoja - kolko vi platicha.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS