Televizijos eteryje vakarais – trys pasaulinio garso serialai | Diena.lt

TELEVIZIJOS ETERYJE VAKARAIS – TRYS PASAULINIO GARSO SERIALAI

  • 0

Naujame sezone rugsėjį LRT eteryje startavo pasaulinio garso serialai: „Vokietija 86“, „Užverbuotas“, „Dingę be žinios“ ir „Bankas“. Pasibaigus šiems serialams, juos keičia kiti populiarūs TV serialai.

LRT TV žiūrovai naujus serialus išvys įprastu laiku pirmadieniais-ketvirtadieniais 23 val. Pirmadieniais žiūrovų lauks medicinos dramos serialas apie informatikos genijų „Tikrasis genijus“ (Pure Genius). Antradieniais — juodojo humoro serialas „Apgavikai“ (Imposters), ketvirtadieniais — įtemptas amerikiečių detektyvinis dramos serialas „Ištikimybė“ (Allegiance).

Pirmadieniais 23 val. „Tikrasis genijus“

Jaunas, ambicingas informatikos genijus Džeimsas Belas nutarė kardinaliai pakeisti medicinos aptarnavimo struktūrą. Jis susivienija su patyrusiu ir labai talentingu chirurgu Volteriu Volisu, kurio praeityje – ne tik didžiulė darbo patirtis, bet ir gan nevienareikšmiški poelgiai bei atsitikimai, ir pasikviečia jį į kliniką, kuriai lemta padaryti revoliuciją medicinos srityje.

Džeimsas Belas surinkęs geriausius pasaulio daktarus imasi gydyti pacientus naujais metodais ir pažangiausia technika. Kartu jiedu bandydami griauti stereotipus ir atmesti pasenusius gydymo būdus sulaukia didžiulio medicinos biurokratų, bijančių rizikuoti dėl drąsių novatorių naujų idėjų, pasipriešinimo. Klinika pamažu tampa vis populiaresnė ir joje daugėja pacientų, tačiau ne kiekvienas bandymas išgydyti ligonius baigiasi sėkmingai...

Serialas pelnė 2 kino apdovanojimus ir 3 nominacijas.

Antradieniais 23 val. „Apgavikai“

Nuo lapkričio 26 d. serialas bus rodomas du kartus per savaitę — antradieniais ir trečiadieniais 23 val.

Žavi, miela jauna gražuolė Medė moka apsukti galvą visiems aplinkui. Ji gudri ir patyrusi apgavikė, savo kerais apsukriai apgaudinėjanti turtingus vyrus, kurie tampa pagrindiniu jos pragyvenimo šaltiniu. Kai eilinis vyrukas pakimba ant jos kabliuko, mergina ištuština jo sąskaitas ir dingsta.

Pasitaiko, kad jos aukomis tampa ir moterys. Ilgą laiką talentingos vagilės aferos lieka neatskleistos, tačiau kartą eilinis jos apgautas vyrukas pradeda rinkti informaciją apie savo „žmoną“ ir randa dar kelis nukentėjusius. Galų gale trejetas jos apkvailintų vyriškių suvienija jėgas, kad rastų apgavikę ir nubaustų. Prasideda smagi apsukriosios mergelės medžioklė...

Ketvirtadieniais 23 val. „Ištikimybė“

Jaunas analitikas Aleksas O’Konoras ką tik baigė mokslus ir pradėjo dirbti CŽA, jo specializacija – rusų teroristinės grupuotės. Gavęs pirmą bylą jis sužino šokiruojančią tiesą: jo tėvai Markas ir Katia – slapti rusų šnipai, prieš kelis dešimtmečius įslaptinti. Kadaise rusų šnipė Katia įsimylėjo amerikiečių verslininką Marką O’Konorą. Rusai leido abiem išvykti į Ameriką ir susituokti su sąlyga, kad ten gyvendami kurį laiką rinks rusams informaciją.

Aleksas yra tikras Amerikos patriotas, atsidavęs ir ištikimas CŽA analitikas. Rusija bando atgaivinti savo „miegančius“ agentus ir įsako Katiai su Marku šnipinėti savo sūnų Aleksą, mat jų planuose – teroro aktas JAV teritorijoje, kuris parklupdys Ameriką. Tad naujoji tėvų misija – slapta iš savo sūnaus Alekso išgauti informaciją. Kad išvengtų baisesnių sankcijų šeimai, tėvai sutinka šnipinėti sūnų. Ką gi pasirinks Aleksas, išgirdęs tėvų planus?

GALERIJA

  • Televizijos eteryje vakarais – trys pasaulinio garso serialai
  • Televizijos eteryje vakarais – trys pasaulinio garso serialai
Kadras iš filmo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS