TV ekrano žvaigždės leidžiasi į ypatingą turą po Lietuvą | Diena.lt

TV EKRANO ŽVAIGŽDĖS LEIDŽIASI Į YPATINGĄ TURĄ PO LIETUVĄ

  • 0

Klaipėda, Neringa, Nida, Birštonas, Druskininkai, Kėdainiai, Anykščiai – visiems puikiai žinomos, gražios ir kiekvieno apsilankymo vertos Lietuvos vietovės. Šią vasarą į tokį, daugiau nei 1500 km turą po Lietuvą leidžiasi žinomiausias žaidimas Lietuvoje „Teleloto“.

Keliaus po miestus ir miestelius

Žaidimo vedėjai Indrė Stonkuvienė, Gintas Vaičikauskas, Jurgita Drabatienė ir Vitalijus Zuikauskas priėmė iššūkį ir leisis į vasariškas keliones po gimtinę Lietuvą kartu su „Teleloto“.

Turas prasidėjo jau praėjusį savaitgalį Nidoje, festivalyje „Sveika, Neringa“, o visos vasaros metu „Teleloto“ komanda planuoja lankytis ir miestų šventėse, kur lauks speciali pramogų bei poilsio zona. Čia miestų gyventojai ir svečiai galės pailsėti, sužaisti „Laimės ratą“, laimėti prizus ir, žinoma, pabendrauti bei nusifotografuoti su vedėjais.

Artimiausia „Teleloto“ vasaros turo stotelė – birželio 9 d., penktadienį, Birštono miesto šventėje. Birželio 28 d. I. Stonkuvienė su G. Vaičikausku vyks į Druskininkus, kur susitiks su miesto gyventojais ir svečiais. Liepos 12 d. laukia kelionė į Kėdainius, o liepos 21 d. – Anykščių miesto šventė. Vasaros turas finišuos rugpjūtį Vilniuje, su puikiai visiems pažįstama sporto pasaulio žvaigžde.

Sekmadieniais – susitikimai TV laidoje

Po smagių išvykų ir bendravimo su gyventojais, vedėjai sekmadienio vakarais kvies įsijungti „Teleloto“. Žaidėjų laukia 30 automobilių (birželio žvaigždė – „BMW 318i”), 3000 prizų ir iki smulkmenų įrengtas butas sostinėje – vos 3 km iki Katedros.

Kiekvieno vasaros žaidimo metu bus traukiamas pretendentas į butą, o laimėtojas paaiškės rugsėjo 3 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS