U. Galadauskaitė atskleidė daugiau detalių apie sužadėtuves | Diena.lt

U. GALADAUSKAITĖ ATSKLEIDĖ DAUGIAU DETALIŲ APIE SUŽADĖTUVES

  • 0

LRT TELEVIZIJOS naujienų laidos „Panorama“ vedėja Ugnė Galadauskaitė vos prieš keletą savaičių grįžo iš egzotiškojo Tailando, kur atostogavo su mylimuoju Mariumi Sipariu. Azija porai padovanojo ne tik neišdildomų įspūdžių, bet ir vieną svarbiausių gyvenimo įvykių – garsiojo aktoriaus Sauliaus Sipario sūnus Bankoke romantiškai pasipiršo žinomai žurnalistei.

Šį vakarą laidoje „Gyvenimas“ įsimylėjėliai atvirai papasakos apie televizijos koridoriuose užsimezgusį tarnybinį romaną.

„Kad Ugnė yra ta vienintelė, supratau beveik iš karto, tačiau prireikė nemažai laiko, kol drįsau pakviesti ją į pasimatymą“, – sako kultūros laidų prodiuseriu dirbantis Marius ir priduria, kad sužadėtuvių žiedo ėmė ieškoti jau prieš metus. Ugnė prisipažįsta, kad Marius ją sužavėjo dėmesingumu.

„Nuo pat pirmos minutės jis buvo rūpestingas, paslaugus ir labai geranoriškas. Maniau, kad laikui bėgant viskas išblės, tačiau po dvejų metų draugystės to dėmesio tik padaugėjo. Kadangi pati nemėgstu suktis prie puodų, dabar Marius kas vakarą mane stebina savo paties ruoštomis vakarienėmis“, – gražių žodžių sužadėtiniui negaili U. Galadauskaitė.

Pora įsitikinusi: kai sutinki tinkamą žmogų, atrodo, kad pats likimas viską sudėlioja savaime. Todėl nenuostabu, kad ilgai nelaukę Ugnė ir Marius nusprendė apsigyventi drauge. O po sužadėtuvių reikalai natūraliai krypsta į vedybų pusę.

Romantiška televizijos koridoriuose gimusi meilės istorija ir Ugnės Galadauskaitės bei Mariaus Sipario atviras interviu apie planuojamas vestuves ir vaikus – šį vakarą, 19.30 val. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gyvenimas“. Vedėjas Edvardas Žičkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS