U. Siparę ir jos vyrą gandrai aplankys šį pavasarį | Diena.lt

U. SIPARĘ IR JOS VYRĄ GANDRAI APLANKYS ŠĮ PAVASARĮ

  • 16

Vos prieš savaitę pasigirdus žiniai, jog LRT žiūrovai rytais ekrane nebematys ilgametės laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjos Ugnės Siparės, gerbėjai sunerimo. Pirmadienį paaiškėjo, kad žinomos moters laukia ne tik karjeros, bet ir šeiminio gyvenimo esminiai pokyčiai. 

Portalui kauno.diena.lt telefonu susisiekus su U. Sipare pasigirdo džiaugsmingas moters balsas:  „Patvirtinu, tikrai laukiuosi“. LRT ryto laidos vedėja neslėpė puikios nuotaikos ir savijautos. „Nuotaikos išties geros. Juk nuo pat pradžių ir savijauta gera, ir jokių didelių nesklandumų nebuvo. Labai tikiuosi, kad viskas taip toliau ir bus. Tpfu, tpfu, tpfu – spjaunu per petį. Nes ilgas kelias laukia priešaky“, –  juokdamasi sakė moteris, neseniai atšventusi 33-iąjį gimtadienį. 

„Ar vaikelis ir buvo ta priežastis, kuri lėmė apsisprendimą nebevesti ryto laidos?“ – klausėme būsimos mamos. 

„Ne. Tai du atskiri sprendimai, dvi atskiros istorijos. Vienas gyvenimo sprendimas – keisti kažką karjeroje. O kitas – asmeninis, šeimos planas. Taip sutapo, kad laukiame ir pagausėjimo“, – šypsojosi U. Siparė su Mariumi  Sipariu susituokusi 2019 m.  

Žinoma moteris nepanoro atskleisti būsimo kūdikio lyties ne be priežasties.  „Planuojame šeimai, draugams padaryti vakarėlį. Pagrindinė viltis – kad vaikas sveikas būtų“, – prisipažino LRT laidų vedėja. 

Būsima mamytė neslepia, jog jau pagalvoja ir apie tai, kaip derins kūdikio priežiūrą su darbu. „Buvo mada išeiti ilgam į dekretą. Buvo mada būti labai veikliai ir iškart po gimdymo grįžti į darbus. Svarbiausia – gražus balansas: reikia suderinti ir dėmesį šeimai, ir vaikui, ir darbui. Nesakau, kad po gimdymo iškart pulsiu į darbus, bet ir nesakau, kad ilgai užsisėdėsiu. Reikės viską derinti“, – svarstymais dalijosi moteris, trylika metų dirbusi LRT Naujienų tarnyboje. 

„Kada gandrai užsuks į jūsų namus?“ –  teiravomės pašnekovės. 

„Pavasarį“, – kvatodama atsakė U. Siparė. 

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

minde

o man lietuvaiai nykus pizonai ir vergai aplamai neidomus ir dar snekantys apie ukraina nuo ryto iki vakaro zemai isivyste rytu europieciai labai toli nepazenge nuo rusu.

ot troliai

nepajėgiat net pasidžiaugt svetima laime. Taigi ta Siparė labai graži ir gera o jos Siparienius rūpestingas tėvas ir vyras. Ne kumelys koks jojantis per ančiasnapes olialia...Abu linksmuoliai. Neturit jūs jokios šviesos savo širdyse pavydūs pūliniai garinantys actą

yja

o man dzin kas kada ir ka gimdys... cia jokia aktualija ar sensacija. Va kad jos vyras lauktusi, tada jau jooo... butu sensacija, o siaip ne ji pirma ne ji paskutine laukiasi. Laimingo gimimo jos kudikeliui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS