Už gerokai vyresnio milijonieriaus ištekėjusi operos solistė: gyvenu kaip pasakoje | Diena.lt

UŽ GEROKAI VYRESNIO MILIJONIERIAUS IŠTEKĖJUSI OPEROS SOLISTĖ: GYVENU KAIP PASAKOJE

  • 19

Prieš aštuonerius metus LNK televizijos projekte „Muzikos akademija” tuomet dar tik kylanti operos žvaigždė, mecosopranas Marta Lukošiūtė prieš kiekvieną pasirodymą repetuodavo iki išnaktų. Ir ne veltui - didžioji jos svajonė tapti žinoma dainininke išsipildė būtent dėl televizijos.

Netgi Rūta Ščiogolevaitė yra apie ją pasakiusi: klasikos srityje aš neverta jai nė batraiščių užrišti – net ir muzikos profesionalai pripažino neeilinį Martos talentą. O ir pati Marta tuomet buvo pasiryžusi dirbti dieną naktį, kad tik užkariautų gerbėjų širdis.

Ir pavyko – Marta tapo puikiai žinoma operos pasaulyje, jos klasikinės muzikos koncertų turai buvo ne vienerius metus organizuojami visoje Europoje. Tačiau šiandien žinoma solistė prisipažįsta, kad žinomumas jai neatnešė taip trokštamos gyvenimo pilnatvės, o atvirkščiai – nenuilstamas darbas siekiant karjeros nugramzdino į vienatvę.

Kad išgyvenčiau ir kažko pasiekčiau, Lietuvoje turėjau suktis kaip voverė rate.

Tačiau šiandien Marta – jau tik retas svečias tėvynėje. Gal dėl to, kad ją šalia savęs glaudžia išvaizdus užsienietis, 24-eriais vyresnis žydų kilmės milijonierius Niras, kuriam ji savo ranką pažadėjo jau po pirmojo pasimatymo.

„Anksčiau aš aukojau labai daug sveikatos dėl darbo. Jei sirgdavau, o reikėjo eiti į sceną, gerdavau stiprius vaistus, kad tik neatšaukčiau koncerto. O dabar viskas kitaip. Per šventes ar kai esu pervargusi, aš nebeketinu dirbti“, – šį pirmadienio vakarą 20.25 LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažins Marta.

Marta pataria neidealizuoti scenos žmonių gyvenimo, nes gražios suknelės ir aplodismentai – tik maža jų darbo dalis. Visa kita – nuolatinis darbas per gražiausias metų šventes ir nuolatinis pinigų trūkumas.

„Kad išgyvenčiau ir kažko pasiekčiau, Lietuvoje turėjau suktis kaip voverė rate“, – sako Marta ir patikina, kad, nepaisant atsidavimo savo profesijai, ji vis tiek tėvynėje nesugebėjusi susikurti patogaus gyvenimo.

Šiandien ji nebegali prisiminti, kiek šalių apkeliavo per pastaruosius metus, kai susipažino su mylimuoju. Marta prisipažįsta be gailesčio atidėjusi į šalį operos solistės karjerą, kai sutiko šešiasdešimtmetį žydą. Deimantų logistikos kompanijos generalinis direktorius Niras Martai padovanojo tokį gyvenimą, apie kokį svajotų ne viena lietuvė. Sužadėtuvės Tailande, vestuvės Graikijos saloje, medaus mėnuo Maldyvuose.

Marta prisipažįsta: „Aš iš tiesų gyvenu kaip pasakoje“.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Enri

Gal tikrai pavydo kirminas grauzia kai kuriu zmoniu smegenis ? Samprotauja,sprendzia uz kitus: "barakuda","reklamuoja","nukrioselis zydas" ir t.t. O argi: zydas,lenkas,cigonas,lietuvis,komis...nera zmones ? Nukrioselis ? Juk ir lietuviu (vyru ir moteru) yra slyksciu iskrypeliu,recidyvistu,vertu baisiausios bausmes. Na ir, tik duok Dieve mums sulaukti tokio amziaus ir nebut nukrioseliais. "Nepagimdysi,nebent isisodinsi"- ar tai turi buti paniekinimas? O jusu paciu vaikai,anukai ? O "kokia ju ateitis"?- viskas Dievo-Likimo rankose. Ne mum ir ne jum spresti. Aisku, laukiame,kuo dazniau,musu padangeje tokio puikaus,nuostabaus balso. Duok Dieve Jiems, Ju seimai savitarpio supratimo,sveikatos,meiles,kuo ilgesnio laimingo gyvenimo kartu ir taikos visame pasaulyje !

Pilka pele

...suzaveta Martos pasirinkimu!Tik menki zmogeliuksciai neriasi is kailio besistengdami apsmeist,pazemint...Talentinga mergina ir vyriskumo isikunijimas - nuostabi pora - kurkite gyvenima ir suraskite nesibaigiancia Meile!!!

AS

Manau,kad jos savo jaunyste,gyvenima pardavusios uz pinigus nemasto kas bus po 10-15 m.Jos gyvena cia ir dabar.Nusibos,pavazines ir paliks senuka kaip ir daugelis tokiu.Nezinau ar ju gaileti ar pavydeti ,kad sitaip supranta laime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS