Už naudojimąsi telefonu vairuojant D. Beckhamui atimta teisė vairuoti | Diena.lt

UŽ NAUDOJIMĄSI TELEFONU VAIRUOJANT D. BECKHAMUI ATIMTA TEISĖ VAIRUOTI

  • 4

Už naudojimąsi telefonu vairuojant buvusiai Didžiosios Britanijos futbolo žvaigždei Davidui Beckhamui (Deividui Bekemui) ketvirtadienį buvo pusmečiui atimta teisė vairuoti.

Buvęs Anglijos rinktinės kapitonas prisipažino esąs kaltas, pernai lapkričio 21-ąją vienam praeiviui Londono centre pastebėjus jį vairuojantį ir besinaudojantį mobiliuoju telefonu.

Per pietų Londone įsikūrusio Bromlio magistratų teismo posėdį 44 metų vyrui buvo išrašyti šeši baudos taškai, todėl jam laikinai buvo uždrausta sėsti už vairo.

Pernai D. Beckhamui dėl teisinio formalumo pavyko išvengti bausmės už greičio viršijimą.

Buvęs futbolininkas tuomet prisipažino, kad praėjusių metų pradžioje važiavo 95 km per val. greičiu Londono zonoje, kur draudžiama viršyti 65 km per val. greitį.

Vis tik apie iškeltą bylą tąkart jam buvo pranešta viena diena vėliau nei numato teisės aktai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Įsivaizduoju, jei pas mus būtų

tokia tvarka ) liberalieji ir Vaičekauskas ,, užsižagsėtų ,, ))) nuo rėkimo : draudimai , policinė valstybė , auklėkime .... o čia svajonių šalyje tokios bausmės ? na, pone Vaičekauskai , kaip sveikatėlė ? )))

Nerijus

Man irgi nepatinka laisvu ranku iranga. Turbut todel nevairuoju. Reiktu uzdrausti ir gerti, ir valgyti, ir rukyti prie vairo. Dazytis mielosioms sankryzoje, esant raudonam sviesoforo signalui.

Anonimas

Pas mus tokios tvarkos nebus kol valdzioja bus KORUMPOTI KONSERVATOREI JIE IRA DIDZIAUSIA LIETUVOS BEDA:-)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS