V. Alesiaus žmona po metų pertraukos – televizijos eteryje | Diena.lt

V. ALESIAUS ŽMONA PO METŲ PERTRAUKOS – TELEVIZIJOS ETERYJE

  • 0

Aktorė Eglė Driukaitė, muzikos grupės „Skamp“ nario Viliaus Alesiaus žmona, grįžta į televizijos ekranus. Beveik metus iš eterio dingusi aktorė suvaidino komiškame TV3 seriale „Rezidentai“. E. Driukaitė prisipažįsta, kad dabar yra užsiėmusi pedagogine veikla, tačiau neneigia, kad į televiziją mielai grįžtų.

Ne viename lietuviškame seriale vaidmenis kūrusi aktorė šį kartą ėmėsi epizodinio vaidmens. Eglė suvaidino ligoninės pacientę, kuri laukia ją aplankyti turinčio jūreivio vyro. Įsisupusi tik į šilkinį chalatą po ligoninės koridorius vaikščiojanti Eglės įkūnijama herojė vienam iš rezidentų pridarys tikrų nemalonumų.

„Mano vaidmuo tikrai nepareikalavo didelių pastangų ar moralinių ir dvasinių sukrėtimų, nes pats serialas yra komiškas. Komanda pažįstama, aktoriai beveik visi pažįstami, režisierių Ramūną Rudoką taip pat pažįstu, todėl ir sutikau filmuotis. Nors tai mažas, trumpas epizodas, bet man atrodo, kad viskas šauniai pavyko“, – džiaugėsi „Rezidentuose“ jau šį vakarą 19.30 val. pasirodysianti aktorė.

E. Driukaitė vaidino tokiuose serialuose, kaip „Gedimino 11“, „Vyno kelias“, „Moterys meluoja geriau“, tačiau kuriam laikui aktorė buvo dingusi iš televizijos ekranų. Vaidmuo tos pačios prodiuserių kompanijos „Videometra“ kuriamame seriale „Rezidentai“ – pirmasis po daugiau nei metus trukusios pertraukos.

„Kokiame nors seriale filmavausi jau senokai. Daugiau dabar filmuojuosi reklamose ir atsiduodu kitai – teatrinei, pedagoginei veiklai, dirbu su vaikais. O į televiziją grįžti gal jau ir visai norėčiau“, – prisipažino aktorė.

Aktorės vyras V. Alesius taip pat yra vaidinęs komiškame medicinos seriale „Rezidentai“. Ar prieš jam filmuojantis Eglė nebandė patarti? „Ne, aš jam jokių patarimų neturėjau. Mano vaidmuo tada buvo tik tarpininkės: reikėjo suvesti serialo prodiuserius ir Vilių. Mano vyras pats iš savęs labai artistiškas. Savo muzikinėje karjeroje jis nemažai filmavęsis ir vaizdo klipuose ir visur kitur“, – pasakojo aktorė.

„Rezidentai“ pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS