V. Katunskytė: mano dukra nenorėjo mušti vaiko | Diena.lt

V. KATUNSKYTĖ: MANO DUKRA NENORĖJO MUŠTI VAIKO

  • 5

Praėjusią savaitę žiniasklaidą pasiekė žinia, kad dainininkė Monika Katunskytė prieš ketverius metus su buvusiu vyru Kirilu žiauriai sumušė svetimą vaiką ir dabar vengia sumokėti teismo priteistą 3,5 tūkst. eurų baudą.

Monika su tuometiniu vyru Kirilu buvo savo namuose Šiauliuose, kai kiemo vaikai atbėgo pasakyti, kad jos sūnų Kęstutį iš pirmosios santuokos skriaudžia paauglys iš vaikų globos namų, kurį globojo kaimynė Birutė iš gretimo namo.

Monikos sūnų nuskriaudusio paauglio globėja teigė, kad įtūžusi pora jos globotinį ne šiaip sau mušė, o talžė be gailesčio – jos vaikui žiauri buvo ir Monika, ir jos vyras. Tačiau Monikos mama Vitalija Katunskytė sako, kad tai netiesa: dėl šio incidento kalta ne jos dukra, o buvęs žentas, tačiau pripažįsta, kad Monika taip pat ne kartą trenkė paaugliui.

„Tai jis padarė Linčo teismą, o Monika bėgo paskui. Kiek žinau, jis tą vaiką spardė. Moteris eina paskui vyrą. Monika patikli labai, čia jos klaida“, – šį pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki..“ visą tiesą apie Šiaulius sukrėtusį siaubingą įvykį papasakos V. Katunskytė.

Šiuo metu Jungtinėje Karalystėje dirbanti Monika tik iš mamos telefonu sužinojo, kad sumušto paauglio globėja Birutė nusprendė paviešinti, jog ji su vyru negrąžina teismo priteistų pinigų. Kalbėdama apie paauglio užpultą anūką Vitalija braukia ašaras. Ji teigia, kad po šio įvykio pusę metų kartu su juo teko lankytis pas psichologus ir gerti vaistus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Taigi

O ta ponia globėja Birutė nepasakė, ką jos globotinis darė Monikos vaikui? Ar globotiniai turi tokią teisę skriausti kitus vaikus, o jų skriausti negalima negalima? Ar atlyginta skriauda, kuri padaryta Monikos vaikui? Manau, globėjai ne tik pinigus imti, bet ir turi būti atsakingi už savo globotinių elgesį, nes dabar, kai visus vaikus atiduos globėjams, manau, tokių atvejų bus ne vienas.

nele

man atrodo , kad ta globeja tai dar nuo to globotinio gaus ne tiek

Motina

tos Monikos gana miela moteris. Paprasta, linksma, atvira. Na o vaikai tai jau, tikra rakštis sūbinėj. Viena duodasi su vedybomis nuolat ir vis ne JOS žmogus. Gaila Vitalijos, kai ten bebūtų pergyvenimų daug ir viešuma su nuolat gėdingom istorijom. Laikykis Vitalija! Viskas praeina,tik saugok kiek įmanoma savo sveikatą.Gali čia raudot suplyšdamas, visiek kitaip nebus, kol nesupras patys ir nesusidėlios pliusų ir minusų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS