V. Musvydaitė paskelbs geriausių sporto trenerių dešimtuką | Diena.lt

V. MUSVYDAITĖ PASKELBS GERIAUSIŲ SPORTO TRENERIŲ DEŠIMTUKĄ

  • 0

Ieškantys naujo trenerio ar norintys paįvairinti savo sporto programą įdomesne treniruote dažnai pasikliauna draugų, artimųjų ar kolegų rekomendacijomis. Tačiau ne visuomet verta tai daryti.

„Man šis treneris patiko / nepatiko“, – toks treniruotėse dalyvaujančių asmenų vertinimas yra labai subjektyvus ir nenusakantis specialisto profesionalumo lygio. Dėl šių priežasčių sportu visą gyvenimą užsiimanti TV3 televizijos laidos „Mitybos ir sporto balansas“ vedėja Vlada Musvydaitė į pagalbą pasikvietė profesionalę, padėjusią objektyviai ir konstruktyviai įvertinti kai kuriuos Lietuvos trenerius.

Visą 8-ąjį laidos sezoną Lietuvos sporto universiteto dėstytoja, Europos sveikatingumo asociacijos „EuropeActive“ (Briuselis) profesionalų standartų komiteto narė Simona Pajaujienė stebėjo Vladai treniruotes vedusius trenerius. O paskutinėje šio sezono laidoje „Mitybos ir sporto balansas“ žiūrovai dar kartą išvys geriausius dešimties skirtingų treniruočių momentus bei išgirs, kurie įvairių sporto rūšių specialistai laidos vedėjos ir vertintojos yra laikomi geriausiais. S. Pajaujienė visuomet pabrėžia ir tikisi, kad tiek laidos žiūrovai, tiek save treneriais pristatantys specialistai nepamirš, jog treneriu Lietuvoje vadinamas gali būti tik tas žmogus, kuris įgijo sporto bakalauro išsilavinimą ar Kūno kultūros departamento suteiktą licenciją. Būtent šie dokumentai įrodo trenerio profesionalumą ir kompetenciją. Taigi renkantis trenerį, pirmiausiai reikėtų pasidomėti šia informacija.

Kuris treneris ir kodėl Vladą bei Simoną sužavėjo labiausiai? Kaip atrodė Druskininkuose vykusios masinės ėjimo varžybos? Visa tai žiūrovai išvysti galės jau rytoj.

„Mitybos ir sporto balansas“ – šeštadienį 9.00 val. per TV3.

GALERIJA

  • V. Musvydaitė paskelbs geriausių sporto trenerių dešimtuką
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS