V. Uspaskicho paslaptys įmintos: ar sirgo koronavirusu ir kiek turi vaikų? | Diena.lt

V. USPASKICHO PASLAPTYS ĮMINTOS: AR SIRGO KORONAVIRUSU IR KIEK TURI VAIKŲ?

  • 15

Politiko ir verslininko Viktoro Uspaskicho gyvenimą pastaruoju metu gaubė paslaptys. Iškart po rinkimų jis dingo kaip į vandenį, nedalijo jokių komentarų, o po geros savaitės atsiradęs viešumoje kartkartėmis įtartinai sukosėdavo... Ar jis sirgo  COVID -19? Virusu, kurį, anot jo paties, galėtų suvalgyti? Ar įmanoma, kad sirgdamas lankėsi viešuose renginiuose ir netgi užkrėtė žurnalistą Andrių  Tapiną?

„Gal jis mane užkrėtė, gal aš jį“, – šį vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2 penktadienis“ V. Uspaskichas pagaliau papasakos, kas jam buvo nutikę iš tikrųjų ir ar jis vis dar nebijo pavojingojo viruso.

V. Uspaskichas pirmą kartą prabils ir apie savo asmeninį gyvenimą. Mat pastaruoju metu sparčiai sklido gandai, kad politikas su mylima moterimi susilaukė kūdikio.

„Kiek yra vaikų, visais pasirūpinu. Myliu vaikus, mėgstu vaikus ir džiaugiuosi, kad Dievas manęs neaplenkė. Ir suteikė man tokį džiaugsmą. Nieko neneigiu. Paaugs vaikai, patys apie save pasakys“, – atvirai pasakos žinomas politikas. Jis taip pat tvirtins: tapti tėvu tikrai ne per vėlu, nes atsisakęs alkoholio, pradėjęs sveikai maitintis jis jaučiasi esąs ne daugiau nei 35-erių.

Tapti tėvu tikrai ne per vėlu, nes atsisakęs alkoholio, pradėjęs sveikai maitintis jis jaučiasi esąs ne daugiau nei 35-erių.

A. Guogos pažadui, kad  kiekvienam gimusiam vaikui būtų skiriama 10 tūkst. eurų, jis neprieštarauja, bet „jeigu reikia paskatinti ir jei tie 10 tūkst. paskatins gimstamumą, tai ir 20 tūkst. eurų reikia mokėti, bet manęs skatinti daryti vaikų nereikia“.  Tiesa, politikas kiek paslaptingesnis taps tada, kai laidos vedėjas D. Ramonas  jį prirems kitu klausimu: ar tiesa, kad V. Uspaskichas vieną kūdikį jau turi, o dar vienas – pakeliui?

Viktoras prisipažins ir apie tai, kad labai greitai Lietuvoje jo nebematysime. Jis iškeliauja į Tailandą, kuriame atšvęs Naujuosius metus ir toliau plėtos naują verslą. „Aš ten investavau, apie 70 apartamentų turiu. Dalis veikia, dalyje užbaiginėjama statyba“, – pasakojo V. Upaskichas. 

Politikas buvo tiesiog išmuštas iš vėžių, kai scenoje pasirodė grupė „Krystal“. Išvydęs jos lyderę Kristiną Ivanovą, V. Uspaskichas pametė galvą. „Kristina yra tokia seksi.... Jei būtume dviese, aš jai daugiau pasakyčiau... Gal ir nueisime pavakarieniauti, jei Kristina sutiks“, – laidos eteryje liesis komplimentai. Ką į juos atsakys pati Kristina?

GALERIJA

  • V. Uspaskicho paslaptys įmintos: ar sirgo koronavirusu ir kiek turi vaikų?
  • V. Uspaskicho paslaptys įmintos: ar sirgo koronavirusu ir kiek turi vaikų?
  • V. Uspaskicho paslaptys įmintos: ar sirgo koronavirusu ir kiek turi vaikų?
  • V. Uspaskicho paslaptys įmintos: ar sirgo koronavirusu ir kiek turi vaikų?
  • V. Uspaskicho paslaptys įmintos: ar sirgo koronavirusu ir kiek turi vaikų?
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

ALGIS

Vikktorka ,pažiūrėjusį tave, vaizdzelis nikoks, gal ruošiesi tapti Tailando sultonu ar šachu, kaip jie ten vadinasi , pamato jaunesnę mergą ir tuoj pat A P S I M E Ž A .

Tautvydas

Komentatoriai, ką čia rašinėjat? Niekam neįdomus ir pan. o kas gi už jį balsavo, kad jo partija Seime atsidūrė? Tai, matyt, panašūs į komentatorius. Matyt įdomus jeigu daug balsų surinko. Yra galvojančių, kad be jo Seimas negalės dirbti.

......

......misija ivykdyta, dabar gales maloniai guleti po palme, valgyti banana ir ziureti OKEANIDES apsireiskima.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS